Se ditt badrum i smart 3D-ritning

Ett nytt badrum ger bostaden ett ordentligt lyft – men det är otroligt viktigt att allting blir rätt och att produkterna håller måttet.
På Bad & Värme kan du se ditt nya badrum i 3D innan du bestämmer dig och du kan vara säker på att arbetet utförs av certifierad personal.
– Det är ett jättebra hjälpmedel för kunderna, badrum är betydande investeringar så man vill inte göra fel som kund eller hantverkare, säger Malena Skavhellen på Bad & Värme i Skövde.

Genom att få badrummet uppritat i 3D ser man lättare detaljer. Så som det ser ut på ritningen är så badrummet kommer att se ut i verkligheten. ”Det är ett otroligt bra hjälpmedel för att komma vidare i sin process”, säger Malena Skavhellen på Bad & Värme i Skövde.

BADRUMMET HAR BLIVIT det nya finrummet. Det har blivit populärt att renovera och unna sig något extra. Förut var det köket som skulle byggas om, nu är det badrummet som gäller i stället. På Bad & Värme har man märkt att det finns ett stort intresse och att kunderna vill ha smarta lösningar och bekvämligheter i en smakfull miljö. Därför hjälper de sina kunder från start till färdigt badrum – till ett fast pris. Det kan vara svårt att veta hur drömbadrummet ser ut. Det finns ett brett utbud av möbler, kakel, klinkers, blandare, duschar och andra detaljer. Därför erbjuder Bad & Värme en smart 3D-tjänst. – De kan komma in med en planritning och förklara lite hur de vill att det ska se ut. Vi kan då hjälpa dem att rita upp badrummet, antingen exakt som kunderna vet att de vill ha det eller så kan vi hjälpa till och skapa förslag. Vi gör även hembesök och pratar med kunden på plats, utifrån det gör vi ett förslag tillsammans med en offert, säger Malena Skavhellen.

MED 3D-MODELLEN AV badrummet vet kunden hur det färdiga resultatet kommer att se ut. Man får även chansen att testa olika möbler, golv, väggar och andra detaljer. – Det är ett otroligt bra hjälpmedel för att komma vidare i sin process. Det som de ser på bilden är det som de får i verkligheten, säger hon.

MALENA HAR HJÄLPT till att skapa mängder med nya badrum och det är ett tillfredsställande jobb. – Man försöker hitta bästa lösningen för varje kund, det känns bra när man har lyckats med det. Men det är inte bara min förtjänst, även våra hantverkare gör ett jättebra jobb, jag presenterar en förväntning och de uppfyller den. Det är jätteviktigt att ha bra personal genom hela processen, säger Malena Skavhellen. Och det är framför allt skönt för kunden. – Det är inte kul om det ser ut som kriget när man kommer hem, det är viktigt att det hålls rent och snyggt vilket vi alltid tänker på, säger Malena Skavhellen.

'Vi hjälper kunden att rita upp badrummet', säger Malena Skavhellen
Det färdiga resultatet.

Text: Pierre Wingren, Nyheter365

Mer om våra tjänster


Installerat-och-klart

Allt vi säljer kan vi också installera - proffsigt och säkert!

Renovera badrum

Badrumsrenovering med totalansvar och fast-pris-garanti.

Rita badrum i 3D

Vi gör en 3D-ritning av ditt nya badrum och kan prova med olika badrumsmöbler, kakel och färger så att det blir exakt som du vill ha det.