Rör inte min blandare!

Oras är företaget som var först med beröringsfria blandare, vilka kan spara upp till 50% vatten- och energiförbrukning och är mer hygieniska. Detta finska företag samarbetar med italienska Alessi. Resultatet blir en form och funktion i absoluta världsklass. Oras tar helt enkelt fram blandare som berör, utan att man behöver beröra dem.

Finskt företag för funktion och form.

Sedan sitt grundande 1945 har Oras varit en pionjär inom området blandare och duschar, med fokus på komfort, vatten- och energieffektivitet, säkerhet och design.

Oras lanserade beröringsfria blandare på den europeiska VVS-marknaden redan under 1990-talet. Under de senaste tjugo åren har beröringsfria blandare blivit ett självklart val för offentliga miljöer där man vill spara vatten och energi, och där det finns särskilt höga krav på hygienen. På senare tid har naturligtvis beröringsfria blandare blivit mycket populära även i privatbostäder.

Oras tillverkar både traditionella ettgreppsblandare och beröringsfria, många finns även med hybridfunktion, dvs en kombination av ettgrepps och beröringsfri funktion.

Beröringsfria + elektroniska = ännu smartare.

Nu på 2010-talet är deras blandare inte bara beröringsfria, utan också smarta produkter som utnyttjar elektronik för att hjälpa användaren att uppnå en mer miljövänlig vatten- och energianvändning.

Här hittar man Oras både nya och klassiska serier som Signa, Apollo och Safira.

Vackert samarbete med Alessi.

Deras samarbete med det italienska designföretaget Alessi har resulterat i ett stort antal blandare för kök och badrum. Form och funktion har för Oras alltid varit centralt. Därför fungerar de väldigt bra ihop med formstarka Alessi, som är ett företag med massor av prisbelönt design, där deras enkla och vackra juicepress står ut. Tillsammans har de vid ett flertal tillfällen fått utmärkelser för sina produkter.

NYHET! Oras Signa.

Denna kök- och tvättställsblandare finns både med beröringsfri- och ettgreppsfunktion och som vanlig ettgreppsblandare. Dessutom finns det duschar och termostatblandare med rain shower.

Oras Signa nytänkande visuella 360°-design ger ett nytt utseende ur olika vinklar. Som sagt, från Oras får du alltid en spännande kombination av form och funktion.

 ”Våra hygieniska och beröringsfria produkter kan spara upp till 50% av vatten- och energiförbrukningen.

Mimmie Enström Buvall, Oras Sverigechef

Bad & Värme + Oras = Ett varmt samarbete.

Utifrån stor kunskap och service tar vi tillsammans fram bra erbjudanden och tjänster med installerat-och-klart-pris. Och vi erbjuder självklart bortforsling av befintligt material, hemleverans och installation av det nya.

Välkommen in till någon av våra 900 VVS-hantverkare som finns på över 80 orter i landet.

Utvalda produkter


Optima 1714F Tvättställsblandare Oras Beröringsfriblandare för tvättställ, batteridrift 6V. 2595 kr
Signa 2204F Tvättställsblandare Oras Tvättställsblandare med svängbar pip samt pop-up ventil. 3695 kr
Il Bagno Alessi Sense by Oras 8710F Tvättställsblandare Oras Tvättställsblandare med touchkontroll och pop-up ventil. 5595 kr
Optima 2727F Beröringsfri Köksblandare med DM-avst. Oras Beröringsfri köksblandare med temperaturdisplay och diskmaskinsavstängning. 7595 kr
Optima 2734F Köksblandare med DM-avst. Oras Blandare med elektronisk diskmaskinsventil och blyfri mässing. 3795 kr
La Cucina Alessis Sense 8720F Köksblandare Oras Lyxig köksblandare med sensor, svängbar pip och strålsamlare. 8796 kr

Oras

Oras Oy har sedan företaget grundades 1945 bidragit till användarkomfort, miljö, säkerhet och elegans i de blandare som tillverkats.
De senaste åren har Oras samarbetat med det italienska designföretaget Alessi.
En kombination av förstklassig design och avancerad teknik har gjort Oras till en föregångare i eliten av Europas blandartillverkare.

I det breda sortimentet är det lätt att hitta användarvänliga blandare som smälter väl in i både modernistisk och traditionell miljö.

Oras har produktionsanläggningar i Finland, Polen och Norge, och säljkontor i nästan alla europeiska länder.

Webbplats: www.oras.com

Visa alla produkter