Färglöst glas? Briljant!

Macro Design är kända för sina unika speciallösningar, och nu tar de med sig sina duschlösningar Skagen Premium och Skagenlux in i framtiden. Innovationer som färglöst glas, greppvänligt handtag och ljudlös lyftfunktion samt detaljer som exklusiva beslag och diskreta aluminiumprofiler. Allt är dessutom ”Made in Laholm”. Att kunna blicka ut över Laholmsbukten kanske ger upphov till nyskapande idéer som har med vatten att göra?

Svenska produkter med skandinavisk design.

Med lång erfarenhet och känsla för kvalitet, skapar Macro Design badrum för livet. Produkterna är svensktillverkade och bygger på äkta hantverk. All produktion och utveckling av duschar och badrumsmöbler sker i Laholm, där de funnits sen starten 1985.

Här skapar de innovativa lösningar och designar måttanpassade duschar för annorlunda utrymmen samt utvecklar nya produkter, för den nordiska marknaden.

Glaset sätter en ny standard.

Briljantglaset är klart som en fjällbäck och namnet Briljant beskriver sig själv – en gnistrande vacker detalj som drar ögat till sig.

Då marknadens klaraste glas dessutom är mycket prisvärt, lär det snart pryda många badrum tillsammans med Skagen Premiums handtag, som inte bara är vacker som en juvel, utan även fungerar som stänkskydd.

Innovativa duschväggar, duschhörnor och duschkabiner.

Att skapa sitt eget drömbadrum kan falla på en sådan enkel sak som att hitta en speciell duschlösning.

Macro Design ritar unika speciallösningar varje dag i olika mått och höjder, så möjligheterna är oändliga, det är bara fantasin som sätter gränser. Skissa bara på din idé och kom sedan in till någon av Bad & Värmes alla butiker.

Macro Design. Made in Laholm.

De material som används är noga utvalda och Macro Design samarbetar huvudsakligen med svenska leverantörer. På så vis kontrollerar de hela produktionsprocessen och vet att de uppfyller leverantörernas krav gällande miljö och arbetsvillkor.

 ”Vanligt klarglas upplevs grönt, Briljantglas är helt klart utan färg”

Johan Aspemar, VD, Macro Design

Bad & Värme + Macro Design = Ett innovativt samarbete.

Utifrån stor kunskap och service tar vi tillsammans fram bra erbjudanden och tjänster med installerat-och-klart-pris. Och vi erbjuder självklart bortforsling av befintligt material, hemleverans och installation av det nya.

Välkommen in till någon av våra 900 VVS-hantverkare som finns på över 80 orter i landet.


Skagen Premium Rund Briljant frost/Natur 90x90 Elegant dusch med briljantglas frost. 8485 kr

Macro Design

Macro Design startade sin tillverkning av duschsystem 1985 och badrumsmöbler 2016.

Macro Design tillverkar på fabriken i Laholm marknadens bredaste dusch- och möbelsortiment och är ledande tillverkare av specialduschar i allt från snedkapningar, specialhöjder och skräddarsydda duschmått.

Webbplats: www.macro.se

Visa alla produkter