Skitbra – Helt enkelt!

Cinderella toalettsystem är marknadsledande och produceras i Norge efter ett svenskt patent från 1997. När Cinderella började säljas i Sverige, 2006, tog försäljningen en rasande fart. Den stora framgången beror till stor del på det nära samarbetet man har med Bad & Värme för att på bästa sätt skapa miljövänliga och användbara produkter. Ett exempel är denna förbränningstoalett som passar utmärkt för fritidshus, gäststugor och fjällstugor. 

Hållbart tänkande och estetiskt tilltalande.

Cinderella har löst latrinproblemet för över 50 000 nöjda kunder i hela Norden med sina förbränningstoaletter, och i år firar varumärket hela 20 år.

Under dessa 20 år har Cinderella vuxit till en stark service- och försäljningsorganisation med över 200 återförsäljare. Som kund erbjuds du hållbart tänkande för miljön såväl som en säker, funktionell och estetiskt tilltalande produkt, vilket har gjort Cinderella till ett självklart val på marknaden idag.

Enklare och mer hygieniskt blir det inte.

Cinderellas fritidstoalett förbränner urin och fekalier vid hög temperatur. Aldrig förr har hanteringen av ditt toalettavfall varit enklare eller mer hygieniskt.

Du behöver inte längre transportera din latrin i svarta plastbehållare, och inte heller beställa dyra slam- och latrintömningar. Det enda du behöver göra med denna smidiga och hygieniska fritidstoalett är att gödsla dina rabatter med den aska som skapas under förbränningen. Skitbra – helt enkelt!

Förbränningstoaletten för alla behov.

Cinderellas förbränningstoalett finns i tre varianter, Cinderella Gas, som drivs med Gasol, samt Classic & Comfort som drivs med elektricitet. Gemensamt för toaletterna är att ingen kräver vatten eller avlopp, och att de klarar upp till 12 personer per dygn.

Det unika slutna luftsystemet på Cinderella Comfort gör att påverkan på inomhusklimatet är minimalt och komforten maximal. Kallras och iskallt toalettutrymme är ett minne blott!

Utöver dessa smidiga funktioner tar toaletten dessutom upp minimal plats, är barnsäker & enkel att installera, samt luktfri och utan krav på kemikalier och tillsatser.

Fritidstoa

Cinderella - den miljöanpassade toaletten.

Cinderella är en elektrisk förbränningstoalett som förbränner urin och fekalier vid hög temperatur.
Allt som blir kvar är lite aska, cirka en kaffekopp per person och månad. Askan är helt bakteriefri, luktfri och fungerar dessutom utmärkt som gödningsmedel.

Webbplats: www.fritidstoa.se

Visa alla produkter

 ”Inget vatten eller avlopp behövs. Man tömmer bara ut lite aska i naturen”

Erik Roos, Marknadsansvarig, Cinderella Sverige

Bad & Värme + Cinderella = Återvinnare.

Med stor kunskap och service tar vi tillsammans fram utmärkta erbjudanden och tjänster med installerat-och-klart-pris. Utöver det erbjuder vi även bortforsling av befintligt material, hemleverans och installation av det nya materialet.

Välkommen in till någon av våra 900 VVS-hantverkare som finns på över 80 orter i landet.


Cinderella Comfort El Förbränningstoalett Fritidstoa Förbränningstoalett med display och utan vatten- och avloppsanslutning. 38990 kr