LK Vattenfelsbrytare – Ett säkert sätt att undvika vattenskador

LK Vattenfelsbrytare.

En vattenläcka i hemmet är lika oväntad som ovälkommen. Efterföljden blir dryg och inte minst dyr, försäkringen täcker sällan allt som måste repareras, utan ersättningen reduceras bl.a av åldersavdrag på golv, väggar och inredning.

För den som drabbas innebär det även olägenheter så som renovering, långvarigt stök i hemmet eller till och med utflyttning. LK vattenfelsbrytare är ett säkert sätt att undvika skador.

Vattenfelsbrytarens funktioner

LK Vattenfelsbrytare ger dig kontroll över vattnet i ditt hem – som kök, badrum, tvättstuga och källare. Systemet stänger automatiskt av vattentillförseln om ett läckage upptäcks, och det tillåter dig även att enkelt stänga av vattnet när du vill.

  • Upptäcker, larmar och stänger av
  • Kan styras och övervakas mobilt
  • Gör det enkelt att stänga av vattnet
  • Kan kopplas till villalarm
  • Ansluts trådlöst eller trådbundet
  • Installeras lätt och smidigt

LK Systems

LK Systems är en av nordens ledande VVS-leverantörer och tillhandahåller egenutvecklade system för vattenburen golvvärme, tappvatten och radiatorvärme.

Webbplats: www.lksystems.se

Visa alla produkter
Vattenfelsbrytare Startpaket WSS LK Vattenfelsbrytarpaket med huvudenhet, motorventil & manöverpanel. 9938 kr
Vattenfelsbrytare Standardpaket WSS LK Vattenfelsbrytarpaket med huvudenhet, motorventil, manöverpanel & läckagedetektor. 8598 kr

(Ord. pris 9438 kr)

Vattenfelsbrytare Standardpaket Plus WSS LK Vattenfelsbrytarpaket med huvudenhet, motorventil, manöverpanel, tryckgivare & läckagedetektor. 9875 kr