Bra design håller längre

På Bad & Värme arbetar vi enbart med kvalitetsprodukter. Och när vi pratar om hög kvalitet menar vi inte bara att produkten inte går sönder, det är förstås viktigt, men det räcker inte. Kvalitet i våra ögon innefattar också vacker design och praktiska, funktionella lösningar som fortfarande känns moderna efter lång tid. 

Ett bra exempel på en sådan leverantör är svenska Ifö, som i över 100 år har arbetat med design, kvalitet och funktion som sina främsta ledstjärnor. Det är därför de fortfarande finns kvar i en mycket konkurrentutsatt bransch.

På Ifö går design och funktion alltid hand i hand. Är det enbart vackert, men opraktiskt så är det inte god design. Är det funktionellt men fult så fungerar det inte heller för Ifö. För den prisbelönte chefsdesignern Knud Holscher och hans medarbetare handlar formgivning om att se till att göra användarens liv enklare.

De lägger ner oerhörd omsorg på varje detalj för att skapa toaletter och badrumsmöbler som inte bara är vackra och stilrena, utan som dessutom är lättstädade, praktiska och hygieniska. God design kan till exempel handla om att uppfinna en WC-stol utan spolkant så att smuts och bakterier inte kan fastna. Eller en hel cisternkåpa utan skarvar med en separat innercistern, och på så sätt undviks kondens på cisternkåpa.

Långvarigt samarbete

Det är den typen av långsiktigt hållbarhetstänk, tillsammans med smakfull tidlös formgivning, som gjort att Ifö är en av de mest populära badrumstillverkarna hos våra kunder. Men också skälet till att de är en av våra favoritleverantörer.

Spira 6260 Rimfree WC-stol Ifö Lättstädad och hygienisk WC utan spolkant. 3595 kr

Ifö

Våra produkter bygger på utveckling genom beprövad kunskap.
I mer än 100 år har kvalitet och funktonalitet varit våra ledstjärnor.
På porslin, badkar, bubbelbadkar, badrumsmöbler, duschar och diskbänkar.

Webbplats: www.ifo.se

Visa alla produkter