Färg på elementen i ditt hem?

Skapa stilen även med dina element.

Färg på element
Radiator från Purmo.

Du kan skapa stilen även med element. Välj utformning och färg på elementen i ditt hem. Nedan hittar du inspiration till stilar och färger att ta efter.

Våra VVS-hantverkare hjälper dig att välja bland och installera Purmos radiatorer. Din närmsta VVS-hantverkare hittar du här >>

Lantligt

Den lantliga inredningen är elegant och enkel, den använder naturlig färg på elementen och texturerna för att få en rustik känsla i hemmet. Betoningen av enkelt boende gynnas av trä och tegelytor som kan kompletteras med ett brett utbud av radiatorer där du kan välja färg och yta som passar in.

Klassiskt

Trygg och diskret är den klassiska inredningen nyckelord. Här finns en plats för allt och alla med lugnande toner och färger i starka former. Radiatorn spelar en viktig roll – även här.

Retro

En utmärkande stil med en färgstark historia framhäver retroinredningens djärva influenser från det bästa av 50-/60-/70-talets texturer, tyger och möbler. Det handlar om roliga lösningar för tapet, golv, och belysning. Inredning med karaktär och förstås med radiatorer att matcha.

Modernt

Fräscha, rena linjer, minimalistiskt men levande är kännetecken på den moderna inredningen. Denna inredningsstil med släta ytor och stilrena utrymmen, kan lätt accentueras med någon av våra moderna radiatorer. Gärna i kombination med starka färger.

Färg på elementen

Radiatorer finns i många olika färger och nyanser för att passa alla inredningsbehov och kunna matcha alla delar av ditt rum. Se skillnaden i olika interiörer med hjälp av olika färg på elementen. Välj den kulör som passar dig och ditt hem!

Färg på elementen
Radiator från Purmo.
Färg på elementen
Radiator från Purmo.
Färg på elementen
Thermopanel V4 från Purmo. Färg: RAL 1012.

Klicka på bilden för att förstora den.

Färg på elementen
Faro V:s front, från Purmo. Färg: RAL 5009.

Klicka på bilden för att förstora den.

Färg på elementen
Kos V är en vertikal designradiator från Purmo. Färg: RAL 4009.

Klicka på bilden för att förstora den.

Hjälp att välja bland och installera Purmos radiatorer? Kontakta Bad & Värme på din ort här >>


Lufta element själv - gör såhär!

Det är bra att du lär dig mer om ditt värmesystem så att du har kontroll över hela anläggningen.

Installerat-och-klart

Allt vi säljer kan vi också installera - proffsigt och säkert!

Rörmokarservice

Stopp i avloppet, kalla element, läckande rör eller droppande kranar?
Lugn, det fixar vi!