Design & funktion i perfekt symfoni – Inspera

En blandare är en detalj som kan lyfta ett helt badrum.
Det gäller bara att hitta rätt stil. Designserien Inspera har något för alla.

Oras Inspera – Sätt din egen prägel på ditt badrum & kök

Det är en unik designserie med köks- och tvättställsblandare framtagen för att passa din individuella stil. Ingela Jung, marknadskoordinator på Oras beskriver tanken bakom serien. – Oras Inspera är designad för att du ska kunna sätta din egen prägel på ditt badrum och kök.

Den moderna och eleganta designen ligger väldigt rätt i tiden, men är samtidigt något du kommer känna dig nöjd med åratal framöver. Serien har ett väldigt brett utbud där du bland annat hittar tvättställsblandare med ettgreppsfunktion och eleganta beröringsfria blandare.

Flera modeller har extra hög utloppspip vilket ger maximalt utrymme för händerna. Detta tillsammans med den svängbara funktionen är mycket uppskattat.

Rosegold

Den absoluta höjdpunkten i serien är den exklusiva tvättställsblandaren Rosegold Lifestyle Edition som har en fascinerande Mikado®-strålsamlare. Den skapar ett vackert roterande mönster som nästan är trollbindande.

Oras Inspera 3006F-34

Konstverk av vattenflödet

– Perfekt om man vill ha något utöver det vanliga på gästtoaletten. Strålen gör nämligen konstverk av vattenflödet samtidigt som du sparar vatten, säger Ingela.

Dessutom är blandaren miljösparande då strålsamlaren har ett mycket lågt vattenflöde på endast 1,20 l/min.

Mönster i vattenstrålen.
Rosegold Lifestyle Edition med Mikado®-strålsamlare.

Oras kännetecknas av sin tekniska innovation

Oras är något av en ikon när det kommer till blandare, de grundades 1945 i Finland och är idag Nordens största tillverkare. En av Oras grundidéer är att ge alla en möjlighet att få en snygg design i sitt hem, denna var en stor drivkraft när de skapade nya designserien Inspera.

Några blandare vi gillar lite extra...


Inspera 3010F Tvättställsblandare- Installerat-och-klart! Oras

Tvättställsblandare med fast utloppspip och strålsamlare - med installation!

Inspera 3006F-34 Tvättställsblandare - Installerat-och-klart! Oras

Tvättställsblandare med Mikado® strålsamlare och en förinställd svängradie på 120° - med installation!

Inspera 3016F Tvättställsblandare Oras Beröringsfri tvättställsblandare med temperaturvred. Den är utrustad med smutsfilter och backventiler. 5439 kr
Hjälp att välja & installera? Kontakta Bad & Värme på din ort här >>