Mora One Miniprofi – En iögonfallande detalj i ditt kök

Många kök liknar varandra och kan i vissa fall kännas lite tråkiga. Att göra om hela köket är det inte alla som kan. Men med en ny kökskran, som är något utöver det vanliga, kan du få ett nytt helhetsintryck.

Mora One Miniprofi är kanske den kran som sticker ut allra mest i Thomas Sandells serie för Mora Armatur. Med sin säregna form blir den en modern och iögonfallande detalj i ditt kök. Samtidigt är det en kran med avancerad teknik. Den har diskmaskinsavstängning, är svängbar och har en flexibel pip med 2-stråligt munstycke. Dessutom är den utrustad med mjukstängning, keramisk tätning och vattenbesparande strålsamlare. Du får helt enkelt en riktigt smart kökskran med ett utseende som imponerar på de flesta.
Du väljer mellan någon av sex färger. Gillar du den mer diskreta stilen finns till exempel grå och svart. Eller vill du sticka ut och verkligen göra ett intryck väljer du rosa eller blå. Just nu har vi kampanj där du får kranen “installerat-och-klart” för 5 795 kr!

*Klicka här för att läsa om våra villkor för installerat-och-klart-pris.

Kampanjpriset gäller t.o.m. 2019-05-05

NYHET! FINNS NU I FLERA FÄRGER!