Våra tjänster

Allt det där som du bara förväntar dig ska fungera, som vatten, avlopp, rördragning och värmesystem, det är det vi arbetar med och ser till att det fungerar. Precis som allt annat kräver VVS-installationer renovering och service.

Oavsett om du önskar VVS vid köksrenovering, en ny varmvattenberedare eller något helt annat inom VVS så finns vi tillgängliga. Dessutom installerar vi nya VVS-anläggningar vid nybyggnationer av villor, fritidshus, och industrilokaler.


Säker Vatteninstallation

En Säker Vatteninstallation är en installation som är utförd enligt gällande branschregler, av auktoriserade montörer och arbetsledare anställda på ett auktoriserat VVS-företag och där föreskrivna kontroller är genomförda och intyg överlämnat till beställaren.

Säker Vatteninstallation

Installation utförd enligt gällande regler av auktoriserade montörer.

Installerat-och-klart till fast pris

Ystads Rörtjänst erbjuder Installerat-och-klart till fasta priser. Med det menas att vi har utvalda produkter som gäller produkt inklusive installation.

Installerat-och-klart

Allt vi säljer kan vi också installera - proffsigt och säkert!


Dygnet-runt-jour

Vi erbjuder jourverksamhet för att ingen av våra kunder ska behöva stå med vattnet sprutande ur ett trasigt rör hela natten.

Vi gör i snitt 5 utryckningar i veckan, med Skåne som arbetsområde. Under vintern och våren är det högsäsong, och då är vår tjänst mycket uppskattad.

Våra jouruppdrag går via Hantverksjouren, dit du ringer när du står i kris: 0411-10080.


CTC Partner

Vi på Ystad Rörtjänst är auktoriserade CTC-återförsäljare. Det innebär att vi är utbildade inom dimensionering av värmepumpsanläggningar och ansvarar för alla installationer utförs på rätt sätt. Att handla av oss är att investera i en trygg framtidslösning. I enlighet med CTC:s krav på återförsäljare har vi genuin kunskap inom både installationer och energifrågor, för att kunna ta fram bästa möjliga lösning för varje konsument.

CTC

CTC är en av Europas ledande tillverkare av värmeprodukter och erbjuder ett brett produktsortiment, med bergvärmepumpar, luft/vatten värmepumpar, pelletspannor, vedpannor m.m.

CTC ingår tillsammans med Bentone, Turboflame och Osby Parca i Enertech Group som har försäljning över hela världen.

Webbplats: www.ctc.se

Visa alla produkter

Unidrain Designbrunnar – ett enkel och tryggt val

Flytta fokus från golvbrunnen till golvet med Unidrain designbrunnar.

För att trivas i sitt badrum bör man göra smarta val med lång hållbarhet. Låt golvbrunnen bli ett av de första valen, den används ju trots allt varje dag och har oftast en central plats i våra badrum.

Tack vare smart design kan man lyfta utseendet på vilket badrum som helst och flytta fokus från golvbrunnen till golvet.


Köp blandare till fast pris med installation

Vårt samarbete med flera välkända leverantörer är väldigt bra och vi erbjuder produkter från b.la. FM Mattsson och Mora Armatur.

De har ett stort utbud av köksblandare, tvättställsblandare, duschblandare, badkarsblandare, beröringsfria blandare, vattenutkastare och mycket mer. Kontakta oss så hjälper vi dig med det du behöver.

FM Mattsson

FM Mattsson grundades 1865.
Vi tillverkar och marknadsför ett komplett sortiment av sanitetsarmatur och har 480 anställda inklusive dotterbolag.

Bland våra mest kända produkter finns en dubbelverkande termostatblandare med sammanbyggd tryckbalansering och termostatfunktion samt ettgreppsblandare med mjukstängning, som förhindrar skadliga tryckslag i rörsystemen.

Webbplats: www.fmmattsson.se

Visa alla produkter

Mora

Mora Armatur tillverkar vattenkranar för kök, tvätt och badrum.
Engreppsblandare, termostatblandare, klassiska tvågreppsblandare, duschanordningar och tillbehör.

Webbplats: www.moraarmatur.se

Visa alla produkter

LK Systems

Vi är stolta över att kunna erbjuda ett av VVS-marknadens bredaste sortiment.

Produktsortimentet från LK Systems består främst av egenutvecklade för t.ex. vattenburen golvvärme, tappvatten och radiatorvärme. LK erbjuder också prefabricerade VVS-lösningar inom alla produktområden. LK golvvärme passar t.ex. perfekt vid både nybygge och renovering. Det finns dessutom färdiga lösningar för uterum, enstaka rum och renovering med krav på låg bygghöjd.

LK

LK är en av nordens ledande VVS-leverantörer och tillhandahåller egenutvecklade system för vattenburen golvvärme, tappvatten och radiatorvärme.

Webbplats: www.lksystems.se

Visa alla produkter

Vi pratar gärna kvalitet – det är faktiskt lite av vårt sätt att jobba

Ifö är Nordens ledande producent och marknadsförare av VVS-produkter med fokus på badrummet. Ystads Rörtjänst kan erbjuda ett komplett bad- och toalettrum, och dessutom arbetsbänkar för kök och våtutrymmen, alltid med kundens behov i centrum. Man behöver inte säga mer än kvalité!

Ifö

Våra produkter bygger på utveckling genom beprövad kunskap.
I mer än 100 år har kvalitet och funktonalitet varit våra ledstjärnor.
På porslin, badkar, bubbelbadkar, badrumsmöbler, duschar och diskbänkar.

Webbplats: www.ifo.se

Visa alla produkter

Rörläggning

Behöver du en rörmokare för installation? När det kommer till rörläggning så är vi på Ystads Rörtjänst experter!

Värmesystem

Dags att installera ett nytt värmesystem? Som auktoriserade CTC-återförsäljare erbjuder vi hållbara och energisparande värmesystem.

Vatten & avlopp

Som experter på VVS och badrum ser vi till att du som kund får bästa möjliga resultat vid installation och service.

Under Tjänster i huvudmenyn hittar du mer information om de tjänster vi tillhandahåller.