Butiksansvarig

Sälen

TILL VÅR BUTIK I SÄLEN SÖKER VI NU EN BUTIKSANSVARIG

Installationsgruppen tillhandahåller tjänster inom el, sanitet, värme, ventilation samt styr- och regler. Vi riktar oss både till privatpersoner och företagskunder och utför således både små och större arbeten såsom totalentreprenader i samarbete med andra bygg-och anläggningsföretag. Vi har butik och övriga lokaler i Malung och Sälen och sysselsätter drygt 30-tal medarbetare. 

Du som söker har en stark känsla för försäljning och service och har ett professionellt och affärsmässigt förhållningssätt till omgivningen. Vi tror att du har en bakgrund från tidigare arbete inom hantverksbranschen och det är meriterande om du har erfarenhet av offertarbete och projektledning. Arbetsuppgifterna ställer krav på flexibilitet och att man har ett starkt fokus på kvalitet och kundnöjdhet. Du behöver också ha en administrativ förmåga och ett gott ordningssinne.

Urval kommer att ske löpande under processen och tillträde efter överenskommelse. Tjänsten omfattar heltid och kommer, efter provanställning, att omfatta en tillsvidareanställning.

För ansökan eller frågor om tjänsten, maila ditt personliga brev och CV till: jonas.lundberg@installationsgruppen.com

Certifierade VVS-montörer
Karta - Vi finns på över 100 orter
Vi finns på 100 orter