Enklaste sättet att slippa dasset

En förbränningstoalett förhöjer ditt fritidshus

Ett fritidshus är en underbar fristad där du kan koppla av och njuta av det lugna livet. Det är däremot inte alltid standarden är särskilt hög. Det kan ha sin charm men en viss bekvämlighet kan lyfta tillvaron i fritidshuset till nya höjder. Ta till exempel toaletten. Att slippa utedasset och få till en riktig toalett är en lyx som förhöjer vardagen enormt. Den enklaste vägen dit är en förbränningstoalett. Det är en lösning som varken kräver vatten eller avlopp, men du får ändå en fullt fungerande toalett inomhus. Det enda som blir kvar är lite aska, endast en kopp per person och månad.

Pris med installation 44 200 kr

Installerat-och-klart

Det enklaste sättet att få Cinderella Comfort är genom vårt installerat-och-klart-pris! Ett installerat-och-klart-pris är, som det låter, priset för en komplett installation, inklusive produkt och installationsmaterial. Arbetet utförs av en certifierad VVS-montör, så du kan känna dig trygg med att den blir utförd enligt branschens alla regler. Läs mer om hur installerat-och-klart går till.​

Fördelarna med Cinderella

När du ska välja förbränningstoalett så är valet faktiskt ganska enkelt, Cinderella Comfort är i en klass för sig. Fördelarna är bland annat kapaciteten, den snabba förbränningen och den låga energiförbrukningen. Sedan använder Cinderella Comfort luft från utsidan vilket gör att det inte påverkar inomhusklimatet i ditt fritidshus. Detta är en mycket uppskattad egenskap hos kunder.

Läs mer om förbränningstoaletten här.