Byggföretag

Tillbyggnad av Hestra Inredningar

Byggföretag Gnosjö Rör utförde 2014 tillbyggnad av industri, installation av tryckluft, takvatten och värme hos Hestra Inredningar.

Om- och tillbyggnad av storkök Hillerstorpsskolan

Byggföretag Gnosjö Rör utförde 2014 om- och tillbyggnad av storkök och VS-installation på Hillerstorpsskolan i Hillerstorp.

Nybyggnation av förskolan Bokskogen

Byggföretag Gnosjö Rör utförde 2013 en nybyggnation av förskolan Bokskogen i Kulltorp. Projektet innefattade bergvärme, VS-installationer, golvvärme mm.

Tillbyggnad och VS-installation konditori

Byggföretag Gnosjö Rör utförde tillbyggnad, VS-installation och naturkyla från borrhål med återvinning till värme för riktigt låga energikostnader hos Bernts Konditori i Gnosjö.

Kläppens Värdshus

Byggföretag På Kläppen Värdshus stod Installationsgruppen en unik lösning med värmepump och bergvärme för de speciella förutsättningar som råder uppe på toppen av skidanläggningens backar.

Sankt Olof hotell & krog

Byggföretag När Malungs hotell Sankt Olof byggdes ansvarade Installationsgruppen för bland annat svetsning vilket krävde licensierade svetsare med mångårig erfarenhet.

Panncentral i Malung

Byggföretag För att sänka kostnaderna för energiförsörjningen så fick Installationsgruppen i uppdrag av Malungs kommun att bygga en panncentral.

Torsby flygplats

Byggföretag När Torsbys nya flygplats uppfördes, var Installationsgruppen med i både driftsbyggnaden och terminalbyggnaden.

El- och rörentreprenad Värgårdsskolan

Byggföretag Kinda kommun gör en om- och tillbyggnad av Värgårdsskolan i Kisa under tre år. Karlssons El & VVS i Kisa utför både el- och rörentreprenaden.

Bostadsrättsförening

Stambyte och VS-installation BRF Släggan

Bostadsrättsförening Gnosjö Rör utförde 2015 ett stambyte, relining samt VS-installation av 149 badrum i HSB BRF Släggan i Värnamo.

Stambyte och renovering BRF Krabban

Bostadsrättsförening Gnosjö Rör utförde år 2013 stambyte och renovering av 102 badrum i HSB BRF Krabban i Gislaved. Projektet omfattade också byte av radiatorventiler och stamventiler, injustering av värme och installation av ny fjärrvärmecentral.

Stambyte BRF Bågen

Bostadsrättsförening Gnosjö Rör utförde år 2013 stambyte på HSB BRF Bågen i Halmstad. Projektet innefattade stambyte av kall, varm och VVC stammar, byte av radiatorventiler, stamventil samt termostater.

Konvertering från elpanna till bergvärme

Bostadsrättsförening Gnosjö Rör konverterade från elpanna till bergvärme i HSB BRF Balsaminen i Getinge.

Bergvärme och vattenburen värme Kvarngatan

Bostadsrättsförening Gnosjö Rör utförde 2013 en konvertering i ett flerbostadshus från direktel till bergvärme och vattenburen värme, på Kvarngatan Järnbärarens fastighet i Gnosjö.

Fastighetsägare

Kylsystem i Datakrafts serverhall

Fastighetsägare Gnosjö Rör installerade år 2010 ett kylsystem i Datakrafts serverhall.

Installation av frånluftsvärmepumpar Finnvedsbostäder

Fastighetsägare Gnosjö Rör utförde 2014 en installation av 3 st frånluftsvärmepumpar a 40kW i 3 stycken höghus, Finnvedsbostäder Doktorn i Värnamo.

Byte av radiatorventiler Finnvedsbostäder

Fastighetsägare Gnosjö Rör utförde 2014 byte av radiatorventiler i Vråens bostadsområde i Värnamo.

Renovering av förskolan Hästen

Fastighetsägare På förskolan Hästen gjorde Installationsgruppen en omfattande renovering för att ge barnen och lärarna en bättre inomhusmiljö att vara i.

Bergvärmepump i Horn

Fastighetsägare Karlssons El & VVS i Kisa monterade sin största bergvärmepump på 40 kW med en total borrhålslängd på 825 m fördelat på 5 borrhål åt Stiftelsen Kindahus.

Elentreprenad Pappersmaskin 3 i Kisa

Fastighetsägare När Pappersbruket i Kisa bytte ut/byggde om Pappersmaskin 3 utförde Karlssons El & VVS elentreprenaden vilket sysselsatte 10 montörer i 18 månader.

Elentreprenad Bergdala Äldrecenter

Fastighetsägare Karlssons El & VVS i Kisa utförde elentreprenaden när Stiftelsen Kindahus byggde nytt äldreboende.


Bad & Värme Norderåsens VVS

Hemvägen 28, 831 61 Östersund Telefon: 063-14 01 50 E-post: info@norderasensvvs.se