Kläppens Värdshus

Byggföretag

På toppen av Kläppen Ski Resort ligger deras toppstuga Kläppen Värdshus. 2005 stod det klart efter att Installationsgruppen haft entreprenad på ventilation, el och vvs. Företaget ordnade också med värmepump och bergvärme, vilket gjorde att Installationsgruppen fick skapa en unik lösning för de förutsättningar och väder som råder uppe på toppen av skidanläggningens backar.


Kläppen - entreprenad med bergvärme


Liknande referenscase

Tillbyggnad av Hestra Inredningar

Byggföretag Gnosjö Rör utförde 2014 tillbyggnad av industri, installation av tryckluft, takvatten och värme hos Hestra Inredningar.

Om- och tillbyggnad av storkök Hillerstorpsskolan

Byggföretag Gnosjö Rör utförde 2014 om- och tillbyggnad av storkök och VS-installation på Hillerstorpsskolan i Hillerstorp.

Nybyggnation av förskolan Bokskogen

Byggföretag Gnosjö Rör utförde 2013 en nybyggnation av förskolan Bokskogen i Kulltorp. Projektet innefattade bergvärme, VS-installationer, golvvärme mm.

Tillbyggnad och VS-installation konditori

Byggföretag Gnosjö Rör utförde tillbyggnad, VS-installation och naturkyla från borrhål med återvinning till värme för riktigt låga energikostnader hos Bernts Konditori i Gnosjö.

Sankt Olof hotell & krog

Byggföretag När Malungs hotell Sankt Olof byggdes ansvarade Installationsgruppen för bland annat svetsning vilket krävde licensierade svetsare med mångårig erfarenhet.

Panncentral i Malung

Byggföretag För att sänka kostnaderna för energiförsörjningen så fick Installationsgruppen i uppdrag av Malungs kommun att bygga en panncentral.

Torsby flygplats

Byggföretag När Torsbys nya flygplats uppfördes, var Installationsgruppen med i både driftsbyggnaden och terminalbyggnaden.

El- och rörentreprenad Värgårdsskolan

Byggföretag Kinda kommun gör en om- och tillbyggnad av Värgårdsskolan i Kisa under tre år. Karlssons El & VVS i Kisa utför både el- och rörentreprenaden.


Bad & Värme Norderåsens VVS

Hemvägen 28, 831 61 Östersund Telefon: 063-14 01 50 E-post: info@norderasensvvs.se