Om- och tillbyggnad av storkök Hillerstorpsskolan

Byggföretag

Gnosjö Rör utförde 2014 om- och tillbyggnad av storkök och VS-installation på Hillerstorpsskolan i Hillerstorp.


Utförare:

Gnosjö Rör

Hillerstorpsskolan
Bild från gnosjo.se.


Liknande referenscase

Tillbyggnad av Hestra Inredningar

Byggföretag Gnosjö Rör utförde 2014 tillbyggnad av industri, installation av tryckluft, takvatten och värme hos Hestra Inredningar.

Nybyggnation av förskolan Bokskogen

Byggföretag Gnosjö Rör utförde 2013 en nybyggnation av förskolan Bokskogen i Kulltorp. Projektet innefattade bergvärme, VS-installationer, golvvärme mm.

Tillbyggnad och VS-installation konditori

Byggföretag Gnosjö Rör utförde tillbyggnad, VS-installation och naturkyla från borrhål med återvinning till värme för riktigt låga energikostnader hos Bernts Konditori i Gnosjö.

Kläppens Värdshus

Byggföretag På Kläppen Värdshus stod Installationsgruppen en unik lösning med värmepump och bergvärme för de speciella förutsättningar som råder uppe på toppen av skidanläggningens backar.

Sankt Olof hotell & krog

Byggföretag När Malungs hotell Sankt Olof byggdes ansvarade Installationsgruppen för bland annat svetsning vilket krävde licensierade svetsare med mångårig erfarenhet.

Panncentral i Malung

Byggföretag För att sänka kostnaderna för energiförsörjningen så fick Installationsgruppen i uppdrag av Malungs kommun att bygga en panncentral.

Torsby flygplats

Byggföretag När Torsbys nya flygplats uppfördes, var Installationsgruppen med i både driftsbyggnaden och terminalbyggnaden.

El- och rörentreprenad Värgårdsskolan

Byggföretag Kinda kommun gör en om- och tillbyggnad av Värgårdsskolan i Kisa under tre år. Karlssons El & VVS i Kisa utför både el- och rörentreprenaden.


Bad & Värme Norderåsens VVS

Hemvägen 28, 831 61 Östersund Telefon: 063-14 01 50 E-post: info@norderasensvvs.se