Sankt Olof hotell & krog

Byggföretag

Installationsgruppen var med när Malungs hotell Sankt Olof byggdes, och ansvarade då för mycket inom projektet. Värme och komfortkyla ingick, samt även projektering, grävning, rörmontage, svetsning, röntgen och provtryckning, vilket krävde licensierade svetsare med mångårig erfarenhet som Installationsgruppen tillhandahöll.


Sankt Olof Hotell & Krog


Liknande referenscase

Tillbyggnad av Hestra Inredningar

Byggföretag Gnosjö Rör utförde 2014 tillbyggnad av industri, installation av tryckluft, takvatten och värme hos Hestra Inredningar.

Om- och tillbyggnad av storkök Hillerstorpsskolan

Byggföretag Gnosjö Rör utförde 2014 om- och tillbyggnad av storkök och VS-installation på Hillerstorpsskolan i Hillerstorp.

Nybyggnation av förskolan Bokskogen

Byggföretag Gnosjö Rör utförde 2013 en nybyggnation av förskolan Bokskogen i Kulltorp. Projektet innefattade bergvärme, VS-installationer, golvvärme mm.

Tillbyggnad och VS-installation konditori

Byggföretag Gnosjö Rör utförde tillbyggnad, VS-installation och naturkyla från borrhål med återvinning till värme för riktigt låga energikostnader hos Bernts Konditori i Gnosjö.

Kläppens Värdshus

Byggföretag På Kläppen Värdshus stod Installationsgruppen en unik lösning med värmepump och bergvärme för de speciella förutsättningar som råder uppe på toppen av skidanläggningens backar.

Panncentral i Malung

Byggföretag För att sänka kostnaderna för energiförsörjningen så fick Installationsgruppen i uppdrag av Malungs kommun att bygga en panncentral.

Torsby flygplats

Byggföretag När Torsbys nya flygplats uppfördes, var Installationsgruppen med i både driftsbyggnaden och terminalbyggnaden.

El- och rörentreprenad Värgårdsskolan

Byggföretag Kinda kommun gör en om- och tillbyggnad av Värgårdsskolan i Kisa under tre år. Karlssons El & VVS i Kisa utför både el- och rörentreprenaden.


Bad & Värme Norderåsens VVS

Hemvägen 28, 831 61 Östersund Telefon: 063-14 01 50 E-post: info@norderasensvvs.se