Tillbyggnad av Hestra Inredningar

Byggföretag

Gnosjö Rör utförde 2014 tillbyggnad av industri, installation av tryckluft, takvatten och värme hos Hestra Inredningar.


Utförare:

Gnosjö Rör

Tillbyggnad Hestra
Bild från Hestra.se


Liknande referenscase

Om- och tillbyggnad av storkök Hillerstorpsskolan

Byggföretag Gnosjö Rör utförde 2014 om- och tillbyggnad av storkök och VS-installation på Hillerstorpsskolan i Hillerstorp.

Nybyggnation av förskolan Bokskogen

Byggföretag Gnosjö Rör utförde 2013 en nybyggnation av förskolan Bokskogen i Kulltorp. Projektet innefattade bergvärme, VS-installationer, golvvärme mm.

Tillbyggnad och VS-installation konditori

Byggföretag Gnosjö Rör utförde tillbyggnad, VS-installation och naturkyla från borrhål med återvinning till värme för riktigt låga energikostnader hos Bernts Konditori i Gnosjö.

Kläppens Värdshus

Byggföretag På Kläppen Värdshus stod Installationsgruppen en unik lösning med värmepump och bergvärme för de speciella förutsättningar som råder uppe på toppen av skidanläggningens backar.

Sankt Olof hotell & krog

Byggföretag När Malungs hotell Sankt Olof byggdes ansvarade Installationsgruppen för bland annat svetsning vilket krävde licensierade svetsare med mångårig erfarenhet.

Panncentral i Malung

Byggföretag För att sänka kostnaderna för energiförsörjningen så fick Installationsgruppen i uppdrag av Malungs kommun att bygga en panncentral.

Torsby flygplats

Byggföretag När Torsbys nya flygplats uppfördes, var Installationsgruppen med i både driftsbyggnaden och terminalbyggnaden.

El- och rörentreprenad Värgårdsskolan

Byggföretag Kinda kommun gör en om- och tillbyggnad av Värgårdsskolan i Kisa under tre år. Karlssons El & VVS i Kisa utför både el- och rörentreprenaden.


Bad & Värme Norderåsens VVS

Hemvägen 28, 831 61 Östersund Telefon: 063-14 01 50 E-post: info@norderasensvvs.se