Kök & Tvättstuga

Ny tvättstuga?

Alla möbler och förvaring finns i 5 cm intervaller.

Tips till tvättstugan

Installera tvättstuga steg-för-steg

Vid hela tvättstugerenoveringar gör vi ett kostnadsfritt hembesök och tittar hur det ser ut hemma hos dig. Förutsättningarna är nästan alltid olika.

Blandare till köket

Dags att välja ny köksblandare? 4 tips

God design och avancerad teknik gör köksarbetet både enkelt och smidigt. Det är viktigt att välja en tålig blandare med hög användarvänlighet och komfort. Tänk också både estetiskt och praktiskt..

Till tvättstuga

Planera tvättstugan

funktionell tvättstuga

Funktionell & stilsäker tvättstuga – Några idéer

Förvaringslösningarna är planerade så att du stilsäkert kan kombinera dem med samtliga av Temals möbelserier. Allt för en funktionell tvättstuga.
Temal

Inreda Tvättstugan – 6 tips!

Det kan vara svårt att tänka på allt i början av sitt tvättstugeprojekt. Nedan har du några bra tips att ha med dig när du ska inreda din tvättstuga.

Enkelt & Tryggt

Finansiering

Tillsammans med Resurs Bank erbjuder Bad & Värme förmånliga betalningsalternativ där du får möjlighet att betala lite i taget varje månad.

Rådgivning

Önskar du rådgivning? Våra utbildade och erfarna installatörer kan både råda och avråda dig från saker som har med värme och vatten att göra.

Rotavdraget

Vi hanterar rotavdraget och ser till att allt blir rätt. Skattereduktionen lämnas som en skattelättnad direkt på fakturan från hantverkaren. Det är…

Trygghetsförsäkring

I våra jobb ingår trygghetsförsäkring utan extra kostnad. Skulle något hända inom 6 år så täcker den självrisk och åldersavdrag. Gäller…