Varning för lågpris i badrummet!

Tänk dig noga för innan du köper en lågprisvara till badrummet nästa gång! Det som ser lockande ut på prislappen kan visa sig bli förrädiskt dyrt i längden. Just badrum är en så speciell miljö. Fukten ställer stora krav på både möbler och utrustning. Dessutom används ett badrum dagligen och det sliter hårt på all inredning.

Bad & Värme representerar några av marknadens bästa varumärken. Och ofta innebär det ett högre produktpris, men det är det absolut värt! Det vet vi därför att vi både säljer och monterar våra produkter. Genom åren har vi också sett många exempel på hur illa det kan gå när man väljer lågprisprodukter till badrummet! Våra produkter betalar sig alltid i längden. De håller längre. De är typgodkända och lättare att
installera, serva och reparera. Av naturliga skäl säljer vi flera svenska märken. Det finns ju många duktiga tillverkare här, särskilt när det gäller badrumsprodukter. Mora Armatur och IDO är två bra exempel på tillverkare som hör till de allra bästa, inte bara här, utan förmodligen i hela världen!

 

Blandare från Mora

Mora Armatur är ett anrikt svenskt företag, grundat 1927. Idag är Mora en av de största tillverkarna i landet med 600.000 blandare per år, varav 40% går på export. MMIX heter deras omtyckta blandarserie som kombinerar en vacker utsida med en smart insida. Den är full av teknik som sänker vatten- och energiförbrukningen utan avkall på komforten.

Steget före

Energi- och miljö har haft ett huvudfokus i vår produktutveckling i många år. Vi fick bla Stora Energipriset för vår första version av Mora ESS. Det har också gjort att vi ligger före när det gäller miljöhänsyn Och hos oss gäller det allt: produktion, processer, distribution, produkter och materialval. Blandarserien MMIX är ett bra exempel. Den är gjord av blyfri mässingslegering, trots att det ännu inte är lag på det, säger Malou Carlsson på Mora Armatur.

 

Olika regelverk

Lågprisblandare är något helt annat. De är ofta tillverkade i Asien, där man har helt andra regler och traditioner. Miljöhänsynen är svag. Blandarna innehåller ofta bly och kan t o m vara hälsofarliga. Som tur är har de svårt att slå sig in på den svenska marknaden och det kan vi tacka svenska konsumenter för, som är både medvetna och vetgiriga. Svenska konsumenterna verkar välja blandare efter kvalitet och design. Märkeskännedom är också viktigt, med den kommer en trygghet när det gäller service, support etc. Priset är inte det mest avgörande.

IDO Showerama duschar från Mörrum

IDO grundades redan på 30-talet. Idag är man en stor och komplett leverantör av badrumsinredning, med porslinsprodukter, badrumsmöbler, badkar och duschar. Sortimentet är anpassat för både det kompakta badrummet till den stora lyxiga spaavdelningen, dessutom i alla stilar, från det mest klassiska, tidlösa och eleganta till det moderna, stilrena och trendiga.

 

Äkta vara!

IDO har ett mycket gott rykte på marknaden,
särskilt bland hantverkarna. Man uppskattar kvaliteten och materialen. Det är äkta vara rakt igenom. Och framför allt anser man att IDOs duschar och duschlösningar är överlägsna andra.

 

Showerama är IDOs innovativa duschserie. I den ingår allt från duschkabiner till duschhörnor, nischduschar och skärmväggar. Alla duschar i serien tillverkas i Mörrum.


Energikalkylator

Blandaren betalar sig själv inom två år! Tro det eller ej, men ett blandarbyte tjänar du faktiskt snabbt in. Kolla själv på Energikalkylatorn på www.moraarmatur.se

Mora

Mora Armatur tillverkar vattenkranar för kök, tvätt och badrum.
Engreppsblandare, termostatblandare, klassiska tvågreppsblandare, duschanordningar och tillbehör.

Webbplats: www.moraarmatur.se

Visa alla produkter