Avancerad läcksökning -
Vi är experter på att hitta dolda läckor

Hos Bad & Värme kombinerar vi avancerad teknologi och gedigen rörmokarkunskap för att upptäcka dolda vattenläckor. Vår unika metod, som använder avancerad elektronik, ger oss insikt i hur vatten beter sig i olika material och byggnadskonstruktioner.

Varför välja vår metod?

Unik metod: Med vår unika metod identifierar vi exakt var läckan är, vilket minimerar kostnaden för reparation och återställning.
Spara tid och pengar: Vår metod är överlägsen traditionella sätt att hantera vattenskador, vilket sparar dig både tid och pengar.

Vem kan dra nytta av vår tjänst?

Oavsett om du är en privatperson, företagare, fastighetsägare eller aktör inom byggsektorn, kan vår avancerade läcksökningstjänst vara lösningen för dig.

Misstänker du en dold vattenskada?

Om du upplever tryckfall i dina ledningssystem eller misstänker en dold skada, vänta inte!

  1. Fyll i kontaktformuläret nedan med dina uppgifter och beskriv ditt problem.
  2. Om möjligt, bifoga en bild på den misstänkta skadan.
  3. Vi återkommer snart med en preliminär analys och nästa steg.

Metoden bidrar till att spara enormt mycket pengar jämfört med ett traditionellt sätt att hantera vattenläckor/vattenskador. Genom att identifiera exakt var en dold vattenläcka finns, minimeras kostnaden för både reparationen och återställning av skadan.

Bad & Värmes Avancerade Läcksökning riktar sig till privatpersoner med fastigheter (oftast via försäkringsbolaget), företagare, fastighetsägare och aktörer inom byggsektorn.

Har du eller misstänker du att det finns en dold vattenskada i din fastighet eller att du upplever långvariga tryckfall i ledningssystem (vilket vanligtvis innebär frekvent påfyllning av systemet t.ex varmvatten eller värmesystem) bör du kontakta oss.

  • Fyll i kontaktformuläret nedan med namn, företag och kontaktuppgifter samt en kort beskrivning av problemet.
  • Det är också bra om du tar en bild på de skador du misstänker är orsakade av läckan.
  • Vi kontaktar dig sedan för en preliminär analys över telefon om och hur vi går vidare.
Bad & Värme - Avancerad Läcksökning AB
Skicka oss ett meddelande så kontaktar vi dig

Obligatoriska fält i formuläret är markerade med en asterisk (*) för att visa vilka uppgifter som måste fyllas i innan du kan skicka formuläret.

  • Dra filer hit eller
    Godkända filtyper: jpg, gif, png, pdf, Max filstorlek: 49 MB, Max antal filer: 3.