Vattenanalys – Säkerställ kvaliteten på ditt vatten för en tryggare vardag

Vi vill hjälpa dig att säkerställa att ditt vatten är av högsta kvalitet och därmed ge dig en tryggare och hälsosammare vardag. Här är några viktiga skäl till varför det är viktigt för dig som konsument att genomföra en vattenanalys.

Varför är det viktigt att göra en vattenanalys?

Skydda din och din familjs hälsa

Vi vet att du värnar om din och din familjs hälsa. Genom att genomföra en vattenanalys kan du identifiera eventuella föroreningar eller skadliga ämnen i ditt vatten. Det kan vara bakterier, kemikalier eller tungmetaller som kan påverka er hälsa negativt. Genom att ta reda på vad som finns i ditt vatten kan du vidta åtgärder för att säkerställa att ni inte utsätts för farliga ämnen.

Tryggt dricksvatten för dig och din familj

Dricksvattnet är en grundläggande del av våra liv. Det är viktigt att du kan lita på att det vatten ni dricker är rent och säkert. Genom att göra en vattenanalys kan du kontrollera vattnets pH-värde, hårdhet och förekomsten av bakterier eller andra föroreningar. Om analysen visar på avvikelser kan du vidta åtgärder som vattenfilter eller behandling för att förbättra vattnets kvalitet och säkerhet för hela familjen.

Bevara miljön och vattnets kvalitet

Vi har alla ett ansvar att skydda vår omgivande miljö. Genom att genomföra en vattenanalys kan du upptäcka eventuella föroreningar som kan spridas till vattendrag, sjöar eller grundvatten. Genom att agera i tid kan du bidra till att bevara en ren och hälsosam miljö för framtida generationer.

Följ riktlinjer och regler

Som konsument är det viktigt att du följer riktlinjer och regler som fastställts för vattenkvalitet. Genom att göra en vattenanalys kan du säkerställa att ditt vatten uppfyller dessa standarder. Det ger dig trygghet i att du tar ansvar för din egen hälsa och gör det som krävs för att upprätthålla en hög kvalitet på ditt vatten.

Identifiera och åtgärda problem i ditt vattensystem

Ibland kan problem med VVS-systemet leda till att vattenkvaliteten försämras. Genom att genomföra en vattenanalys kan du upptäcka och identifiera eventuella problem, som exempelvis läckor, korrosion eller felaktig installation. Genom att åtgärda dessa problem i tid kan du säkerställa att ditt vattensystem fungerar optimalt och att vattnet håller högsta kvalitet.

Vi finns här för att hjälpa dig!

Vi på Bad & Värme finns här för att hjälpa dig att ta kontroll över vattenkvaliteten i ditt hem. Genom att boka en vattenanalys hos oss kan du få en detaljerad rapport om vattnets kvalitet och rekommendationer för eventuella åtgärder som behövs. Ta steget mot en tryggare och friskare vardag genom att kontakta oss för att boka din vattenanalys redan idag!

500 000 utförda
VVS-arbeten

Alltid fast pris
och fast tid

Vi tar ansvar för
hela jobbet

Kontakta din lokala rörmokare – Du får en offert med fast pris innan vi sätter igång med arbetet

Vi har mer än 1 000 rörmokare på över 100 orter. Nedan kan du enkelt och snabbt komma i kontakt med din lokala rörmokare. Välj din ort och fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort. Du kan även ringa din lokala rörmokare direkt.
  • Hidden

Så går det till att anlita rörmokare

Vi löser dina VVS-problem snabbt och enkelt så att du kan fokusera på annat. Här kan du läsa mer om hur det går till.

**Totalkostnaden måste vara minst 20 000 kr för installationer. Gäller hos installatörer som har Bad & Värmes trygghetsförsäkring.