Rätt vattenprov, rätt vattenfilter.

För att kunna ta fram korrekt vattenfilter så behöver vi alltid få ett färskt vattenprov som uppfyller Livsmedelsverkets rekommendationer vid analys av dricksvatten.

Aqua Invents kompletta vattenprov
Trygghetspaketet

  • Kemisk basanalys
  • Tungmetaller
  • Mikrobiologisk analys
  • 40 st parametrar
  • SGS Analytics Ackrediterat laboratorium

På respektive trygghetspaket kan du läsa mer om samtliga parametrar som analyseras.

Aqua Invents historia börjar 1984. Företaget grundades i Lund av paret Lennart Nilsson och Agneta Blennow, båda med rötter inom vattenrening. Till en början använde de sin egna lada på gården som förvaring för allt material, men med åren har företaget hittat sin rätta plats i våra nuvarande lokaler i Lomma.

Idag är Aqua Invent ett ledande vattenreningsföretag med egen tillverkning av vattenfilter. Vi levererar vattenreningslösningar åt hushåll, lantbruk, samfälligheter, industri, sjukhus och till flera större internationella projekt. Vi älskar det vi gör och försöker alltid att ligga i framkant för att följa med branschens utveckling.

Beställ ditt vattenprov här

  1. Fyll i formuläret så skickas ett vattenprov hem till dig
  2. Gör vattenprovet enligt anvisning och skicka in till SGS Analytics, faktura för vattenprovet skickas då hem till dig.
  3. Analysen skickas hem till dig samt till Aqua Invent som kontaktar dig för rådgivning utifrån dina värden och lämnar eventuell offert.
  4. Vid behov därefter så kontaktas du av en lokal installatör från Bad & Värme-kedjan som kan anlitas för installation av vattenreningssystem.

Tips & Råd