Våra rörmokare hjälper till med service och reparation

Service och reparationer är något våra rörmokare har stor erfarenhet av. Oavsett om det handlar om att lufta element och samtidigt byta radiatorventilerna eller om du behöver serva hela ditt värmesystem så kan vi hjälpa dig. Du vet att jobbet blir rätt gjort, till ett rimligt pris.

500 000 utförda
VVS-arbeten

Alltid fast pris
och fast tid

Vi tar ansvar för
hela jobbet

När du anlitar en specialist vet du att det blir rätt gjort

Exempel på service och reparationsarbeten våra rörmokare hjälper dig med

Service och reparation av värmepumpar

Regelbunden service av värmepumpen är av yttersta vikt för optimal prestanda, energieffektivitet och värmepumpens livslängd. Genom att serva din värmepump regelbundet kan du upptäcka och åtgärda eventuella fel i tid,
vilket minimerar risken för kostsamma reparationer i framtiden.

Luftning av element

Att anlita en erfaren rörmokare för luftning av element är en klok investering. En professionell rörmokare har den nödvändiga kunskapen och expertisen för att utföra luftningen korrekt. Genom att ta hjälp av en rörmokare minimerar du risken för problem och läckage. Dessutom kan en kvalificerad rörmokare ge värdefulla underhållstips utifall att termostaterna behöver bytas. 

Service och underhåll av fjärrvärme

Regelbunden service och underhåll av ditt fjärrvärmesystem är avgörande för optimal prestanda och energieffektivitet. Genom att serva systemet regelbundet kan du upptäcka och åtgärda eventuella problem i tid, vilket minskar risken för kostsamma reparationer. Dessutom förlänger regelbunden service livslängden på ditt fjärrvärmesystem.

Installera golvvärme

Vid installation av golvvärme är det viktigt att anlita en professionell rörmokare för en korrekt och effektiv process. En rörmokare förstår golvvärmesystemets komplexitet och hanterar rörledningar, termostater och komponenter på rätt sätt. Termostaterna kalibreras korrekt och justeringar görs för jämn och behaglig värmefördelning. Detta ger maximal prestanda och energieffektivitet för lägre uppvärmningskostnader på lång sikt.

Energirådgivning

Genom att anlita en rörmokare kan du upptäcka ineffektiviteter och energiförluster i ditt hem vilket gör att du kan spara pengar på energikostnader och bidra till en hållbar miljö. De kan också ge rekommendationer på energieffektiva värme- och kylsystem till ditt hem. 

Installation av varmvattenberedare

En erfaren rörmokare har kunskapen att korrekt ansluta och installera varmvattenberedaren enligt gällande standarder och säkerhetskrav. Dessutom kan en professionell rörmokare säkerställa att rörledningar och anslutningar är tätt förseglade för att undvika läckage och vattenskador. Genom att anlita en rörmokare får du trygghet i en pålitlig och effektiv varmvattenberedare som fungerar problemfritt under lång tid.

Kontakta din lokala rörmokare – Du får en offert med fast pris innan vi sätter igång med arbetet

Vi har mer än 1 000 rörmokare på över 100 orter. Nedan kan du enkelt och snabbt komma i kontakt med din lokala rörmokare. Välj din ort och fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort. Du kan även ringa din lokala rörmokare direkt.
  • Hidden

Så går det till att anlita rörmokare

Vi löser dina VVS-problem snabbt och enkelt så att du kan fokusera på annat. Här kan du läsa mer om hur det går till.

**Totalkostnaden måste vara minst 20 000 kr för installationer. Gäller hos installatörer som har Bad & Värmes trygghetsförsäkring.