Finansiering

Våra förmånliga betalningslösningar

Tillsammans med Resurs Bank erbjuder Bad & Värme förmånliga betalningsalternativ där du får möjlighet att betala lite i taget varje månad.

Bad & Värmekortet

Med Bad & Värmekortet väljer du att betala hela beloppet utan extra kostnad eller välja ett betalningsalternativ. Betalningsalternativet väljer du när du får avi.

  • Räntefritt upptill 24 månader.
  • Ansökan om kortet kan göras här eller i butik.
  • Kortet är kostnadsfritt.

Representativt ex för delbetalning 12 mån* med Bad & Värmekortet

Kreditbelopp/
köp
Rörlig årsränta Adm. avg/mån Uppläggn. avg.
10 000 kr 0% 35 kr 295 kr
Effektiv ränta Kreditkostnad Ord. delbet/mån** Totalt belopp att betala
12,86% 715 kr 869 kr 10 715 kr
*Baseras på ett köp den 15:e dagen i en kalendermånad och är beräknat 2017-08-25. Exemplet förutsätter att räntan och avgifterna är oförändrade under hela kreditperioden. Andra sätt att utnyttja krediten kan leda till såväl en högre som lägre effektiv ränta. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer.

**Avrundning tillämpas till närmsta högre krona. Månaden efter val av delbetalning tillkommer ev. uppläggningsavgift
till ordinarie delbetalningsbelopp. Ev. uppläggningavgift är inkluderad i angiven Kreditkostnad och Totalt belopp att betala.

Projektkonto

Det här kontot är för dig med stora projekt. Handla vad du vill när du vill och välj storlek på din månadsbetalning själv. Med Bad & Värme projektkontot kan du smidigt sätt välja storlek på din månadsbetalning. Välj att betala på 36 eller 60 månader.