Anlita rörmokare för eget avlopp och fritidshus

Vi är specialister på eget vatten och avlopp och kan hjälpa dig med allt från vattenanalys och service av vattenfilter till att dra in eget vatten eller andra toalettlösningar till ditt fritidshus.

500 000 utförda
VVS-arbeten

Alltid fast pris
och fast tid

Vi tar ansvar för
hela jobbet

Vi hjälper till med allt från brunnsborrning till installation av varmvattenberedare

Är ditt vatten drickbart?

Vattenanalys och vattenfilter är första steget till friskt vatten. Gör en vattenanalys redan idag!

Exempel på VVS-arbeten för eget vatten och avlopp våra rörmokare hjälper dig med

Brunnsborrning

Att anlita en erfaren rörmokare för brunnsborrning är avgörande av flera skäl. En professionell rörmokare har den nödvändiga kunskapen och expertisen för att genomföra korrekt och effektiv brunnsborrning. Genom att ta hjälp av en rörmokare säkerställer du en väl installerad och anpassad brunn som uppfyller dina behov. Dessutom kan en kvalificerad rörmokare hantera eventuella utmaningar som kan uppstå under processen. Anlita en pålitlig rörmokare för brunnsborrning och få en tillförlitlig vattenförsörjning i ditt hem.

Installera och välja rätt avloppsystem

En professionell rörmokare har den kunskap och expertis som krävs för att genomföra en korrekt och säker installation. Genom att ta hjälp av en rörmokare säkerställer du att ditt avloppssystem uppfyller alla byggnormer och säkerhetskrav. Dessutom kan en kvalificerad rörmokare erbjuda råd och lösningar för att optimera systemets funktion och prestanda. Anlita en pålitlig rörmokare för installation av avloppssystem och få trygghet i ett pålitligt och effektivt avloppssystem.

Vattenanalys

Att genomföra regelbundna vattenanalyser är av stor vikt av flera anledningar. Genom en vattenanalys får du värdefull information om vattenkvaliteten och eventuella föroreningar. Det ger dig möjlighet att vidta lämpliga åtgärder för att förbättra vattenkvaliteten och säkerställa hälsosamt dricksvatten. Dessutom kan en vattenanalys upptäcka problem som korrosion eller hårt vatten, vilket kan påverka rörsystem och apparater negativt. Med regelbundna vattenanalyser kan du skydda din hälsa och förlänga livslängden på ditt VVS-system. Läs mer här!

Vattenrening

Att anlita en erfaren rörmokare för vattenrening är en klok investering av flera skäl. En professionell rörmokare har specialkunskap om vattenreningssystem och kan rekommendera den bästa lösningen för dina behov. Genom att ta hjälp av en rörmokare säkerställer du korrekt installation och drift av vattenreningsutrustningen. Dessutom erbjuder en kvalificerad rörmokare regelbunden service och underhåll för att säkerställa effektivitet och lång livslängd för systemet. Anlita en pålitlig rörmokare för vattenrening och njut av renare och säkrare dricksvatten i ditt hem. Se vårt utbud av vattenreningsprodukter här!

Kontakta din lokala rörmokare – Du får en offert med fast pris innan vi sätter igång med arbetet

Vi har mer än 1 000 rörmokare på över 100 orter. Nedan kan du enkelt och snabbt komma i kontakt med din lokala rörmokare. Välj din ort och fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort. Du kan även ringa din lokala rörmokare direkt.
  • Hidden

Så går det till att anlita rörmokare

Vi löser dina VVS-problem snabbt och enkelt så att du kan fokusera på annat. Här kan du läsa mer om hur det går till.

**Totalkostnaden måste vara minst 20 000 kr för installationer. Gäller hos installatörer som har Bad & Värmes trygghetsförsäkring.