100 VVS-installatörer med 1 000 hantverkare över hela landet.

Sedan 1995 har vi byggt en kedja där det är vi VVS-hantverkare som äger företagen, vilket gör att vi erbjuder något unikt. Vi har nämligen alltid jobbat med både de som bygger och förvaltar husen och de som bor i dem.

Vi erbjuder något unikt​

Våra VVS-hantverkare kan ena dagen installera tappvattensystem på ett bygge, för att nästa dag renovera ett badrum, ge service på droppande kranar och kalla element.

Resultatet av denna affärsidé är att vi sitter på kunskap om vad både slutanvändarna har för behov och vad de gillar för produkter i olika delar av landet.

Byggföretag

Tillsammans med byggbolagen jobbar vi med installation och service av allt. Totalansvar som totalentreprenör.

Bostadsrättsförening

Vi sitter på stor kunskap om vad dina medlemmarna i din bostadsrättsförening vill ha för produkter och varumärken.

Fastighetsägare

Tillsammans med både privata och offentliga fastighetsägare kan vi byta ut stammar och renovera alla badrum.

Vi vet vad dina medlemmar och hyresgäster vill ha

Till våra över 100 butiker och installatörer över hela Sverige kan de komma för att klämma, känna och välja vilka produkter de vill ha. För dig som jobbar på fastighets- och byggbolag med bostadsrättsföreningar och hyresföreningar är detta mycket värdefullt.

Till din hjälp har vi utvecklat tjänster som passar byggbolag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Vi är certifierade enligt Säker Vatten och kan erbjuda dig och dina kunder vår 6-åriga Trygghetsförsäkring. Välkommen till Bad & Värme, från inspiration till installation!

Hela fastighetens behov
Våra VVS-hantverkare rör sig i alla rum

Vår breda och djupa kunskap om allt från badrummet till husets uppvärmning, gör att vi kan ta hand om dina medlemmars och hyresgästers önskemål och behov, i husets alla rum.

Vi tar hand om såväl snabba packningsbyten och stora ROT-renoveringar som stambyte.

Vi har serviceavtal där vi ansvarar för droppande kranar samt tappvattensystem, värmedistribution och avloppssystem, och självklart hjälper vi till med allt från installationer av nya blandare i köket till hela badrum.

Våra tjänster
Från stambyte till energikalkyl

Med tiden har vi förädlat vårt erbjudande till att bli ett brett spektra av tjänster.

Kanske är det en installation eller en energikalkyl. Det enda vi vet är att vi tillgodoser ditt behov eller löser ditt problem. Stort som smått.

Var du än befinner dig i processen, så hjälper vi dig. Självklart underlättar det, och lönar sig för dig, om vi är med dig från början, under och efter.

stambyte
stambyte

FÖRSTUDIER OCH RÅDGIVNING

Vi börjar alltid med att sätta oss in i förutsättningarna. Olika typer av projekt innebär olika möjligheter och utmaningar. ROT skiljer sig från nybyggnation. Ett hem skiljer sig från en kontorsfastighet. En hel fastighet skiljer sig från att renovera en enskild tvättstuga. Allt för att kunna föreslå rätt lösning avseende material, metod, teknik, entreprenadform, klimatbelastning, tid och ekonomi.

INSTALLATION

Installatörerna är vår ryggrad. Med 1000 skickliga och säker-vatten certifierade VVS-hantverkare utför vi alla typer av installationer. Stort som smått. Ett tappvattensystem, en toalett eller en värmepump, inga problem. Alla jobb utförs med garantier och gällande försäkringar.

KALKYLERING

Föreslagna lösningar och olika alternativa produkter, material, tekniker och metoder kan kostnadsberäknas för att ge vår uppdragsgivare ett så bra beslutsunderlag som möjligt. Vi hjälper även till att räkna ut den löpande energiförbrukningen över tid för den föreslagna lösningen. (Se även energikalkyl)

SERVICEAVTAL

Alla installationer och VVS-system behöver över tid ses över, underhållas och ibland lagas eller bytas delar på för att fungera felfritt. Vi erbjuder därför löpande serviceavtal som både förebygger och åtgärdar eventuella problem för att säkerställa en optimal funktion år ut och år in. Dessa anpassas efter varje kunds behov.
Spara energi. För pengarnas och miljöns skull.

Vi har lagt ned mycket energi på att du skall kunna erbjuda dina kunder energieffektiva lösningar Miljön är vår framtid och då gäller det att ha koll på energiförbrukningen. V har utbildat våra VVS-hantverkare i samarbete med våra energileverantörer som CTC och Nibe.

Ta del av våra energitjänster!

Energianalys

Vi analyserar och föreslår en lösning för dig som ger minsta möjliga energikostnad och klimatbelastning.

Energikalkyl

Vi hjälper dig att räkna ut energiförbrukningen och den löpande kostnaden efter förbättringar i ert befintliga system eller med en planerad ny lösning.

Energioptimering

Är dina uppvärmningskostnader för höga, men du vill inte byta system? Lugn, vi kan hjälpa dig att spara pengar genom att justera ditt befintliga värmesystem.

UPPRÄTTA VVS-RITNINGAR

Rätt produkter, ordning och reda och ett bra flyt under installationsfasen kräver bra underlag.
Vi upprättar VVS-ritningar för hela eller delar av fastighetens VVS-system eller enskilda rum såsom bad, tvätt eller kök.

OFFERERING

Helt, delvis fast eller pris för löpande timme. Vi lämnar bindande offerter och kan i projekt där det lämpar sig, lämna fasta priser på allt.
Vi anpassar oss efter varje uppdragsgivares önskemål och projektets förutsättningar samt mest lämpade entreprenadform.

PRODUKTER INSTALLERAT OCH KLART

Eftersom vi totalt sett har väldigt stora inköp kan vi hålla konkurrenskraftiga priser på alla typer av produkter. Det är därför vanligt att vi även räknar in produkterna i en offert, vi kallar det ”installerat och klart pris”.

TIDSPLANERING OCH ENTREPRENADFORM

Vi tar gärna helhetsansvar och planerar och styr jobben från rivning till slutstädning, så tids- och kostnadseffektivt som möjligt. Vi upprättar tydliga tidsplaner med fasta avstämningspunkter om så önskas.

UPPMÄTNING

Vi hjälper till med uppmätning av all typ av VVS från rör till väggbeklädnad; våtrumsskikt; kakel och klinker. Vi kan även hjälpa till med beräkning av er befintliga energiåtgång.
Vi avlastar dig.

Våra certifieringar och garantier ger dina medlemmar och hyresgäster trygghet, vilket avlastar ditt ansvar.

Vi löser alla dina VVS-behov

Oavsett om du behöver hjälp med att fixa eller hjälp med t ex nybyggnation så fixar vi det. Du kan få fastpris på mängder av tjänster och det är endast certifierade VVS-experter som gör jobbet. Fyll i formuläret nedan så kontaktar din lokala VVS-installatör dig inom kort.

Kontakta oss
  • Hidden