Inget jobb är för stort eller för litet för våra rörmokare

Det finns många tillfällen där du behöver hjälp av en rörmokare. Ibland är det mindre saker som behöver fixas, och ibland är det större.  Allt detta är vi specialister på vilket gör att du kan vara säkert på att det blir rätt gjort.

500 000 utförda
VVS-arbeten

Alltid fast pris
och fast tid

Vi tar ansvar för
hela jobbet

Tveka inte att kontakta oss direkt så fort du behöver hjälp av en rörmokare

Exempel på vanliga VVS-arbeten våra rörmokare hjälper dig med

Stopp i avloppet och avloppsrensning

Ett stopp i avloppet i kök eller badrum kan vara frustrerande och leda till otrevliga lukter och översvämningar. Genom att anlita en kunnig rörmokare kan du vara säker på att problemet kommer att åtgärdas snabbt och effektivt. Med deras specialiserade verktyg och expertkunskaper kan de snabbt identifiera och lösa stoppet, vilket sparar dig tid och besvär.

Byta och installera kran

En modern och energieffektiv blandare förbättrar inte bara funktionaliteten utan sparar även vatten, energi och pengar. Med avancerade funktioner som vattenflödeskontroll och beröringsfrihet, kan vattenförbrukningen minska och användarupplevelse kan bli mer bekväm. Anlita en kvalificerad rörmokare för korrekt installation och dra nytta av deras expertis vid val av kran.

Byta och installera toalettstol

Det finns flera anledningar att överväga en uppgradering. En modern WC-stol erbjuder vattenbesparande funktioner och ökad komfort. Estetiken spelar också roll för din badrumsupplevelse, och genom att byta WC-stol kan du förnya och förbättra badrummets utseende. För en korrekt installation är det bra att anlita en rörmokare. De kan även upptäcka befintliga problem i rörledningar och avloppssystemet. Se våra WC-stolar här!

Installation diskmaskin och tvättmaskin

Att ta hjälp av en professionell rörmokare har flera fördelar. För det första har de expertkunskap och erfarenhet inom VVS-installationer, vilket minskar risken för läckage och vattenskador. En rörmokare har dessutom koll på placering, nivåjustering samt vatten- , avlopp- och elanslutning.

Laga droppande kranar

Att laga droppande kranar är viktigt av flera anledningar. För det första, droppande kranar kan leda till onödig vattenförbrukning och högre vattenräkningar. För det andra, det kan orsaka irriterande ljud och störningar i hemmet. Dessutom kan droppande kranar leda till slitage och skador på kranen över tid. Genom att snabbt laga droppande kranar kan man spara vatten, undvika oljud och förlänga kranens livslängd.

Vattenläckage

Vattenläckage kan orsaka allvarliga skador och ekonomisk stress. Genom att utföra korrekta reparationer och återställningar minimeras risken för återkommande problem. En kvalificerad rörmokare kan även inspektera ditt VVS-system, rekommendera uppgraderingar och ge råd för att undvika framtida läckage. Våra rörmokare hjälper dig med sönder frusna rör, armaturer och kopplingar.

Stambyte i villa eller småhus

När stammarna i en byggnad blir gamla, slitna eller skadade kan ett stambyte vara nödvändigt. Det kan också vara ett alternativ vid renoveringar för att förbättra VVS-systemets funktion och effektivitet. Stambyten är omfattande projekt som inkluderar byte av gamla rör och anpassning av ledningar efter de nya tekniska kraven och behoven i byggnaden. 

Flytta eller byta radiatorer

Genom att anlita en erfaren rörmokare får du expertkunskap och rätt typ av radiator som passar dina behov och ditt hem. Korrekt anslutning av rör och tätning minskar risken för läckage eller andra vattenproblem. Anlita en professionell rörmokare för att få arbetet utfört på rätt sätt och optimal funktion av dina radiatorer.

Installera golvärme

Vid installation av golvvärme är det viktigt att anlita en professionell rörmokare för en korrekt och effektiv process. En rörmokare förstår golvvärmesystemets komplexitet och hanterar rörledningar, termostater och komponenter på rätt sätt. Termostaterna kalibreras korrekt och justeringar görs för jämn och behaglig värmefördelning. Detta ger maximal prestanda och energieffektivitet för lägre uppvärmningskostnader på lång sikt.

VVS-arbete vid renovering av kök

En erfaren rörmokare tar hand om olika VVS-arbeten i köket för att säkerställa optimal funktion i vatten- och avloppssystemen. De installerar och ansluter diskhon, monterar kranar, vattenledningar och avloppsrör. Rörmokaren hjälper även till med anslutningen av diskmaskiner, rengöring av avloppsrör och installation av vattenfiltreringssystem för bättre vattenkvalitet.

Rördragning och VVS i samband med ombyggnation

Vid ombyggnationen av ett hus är VVS-arbetet avgörande. Det kan omfatta dragning av vattenledningar, avloppssystem och uppvärmningssystem som radiatorer och golvvärme. Nya armaturer, montering av badrumsmöbler och varmvattenberedare. En erfaren rörmokare säkerställer att arbetet utförs enligt byggnormer och säkerhetsföreskrifter samt hjälper till med planering och dimensionering av rör för att skapa en optimal VVS-lösning.

Renovera badrum

När du genomför en badrumsrenovering är det avgörande att anlita en erfaren rörmokare. En kunnig rörmokare säkerställer korrekt installation och fungerande vatten- och avloppssystem. Med hjälp av en rörmokare kan du dra nytta av deras expertråd om materialval och effektiva lösningar för att optimera funktionaliteten. Med professionell hjälp kan du vara trygg i att din badrumsrenovering blir framgångsrik och problemfri.

Kontakta din lokala rörmokare – Du får en offert med fast pris innan vi sätter igång med arbetet

  • Hidden

Så går det till att anlita rörmokare

Vi löser dina VVS-problem snabbt och enkelt så att du kan fokusera på annat. Här kan du läsa mer om hur det går till.

Trygghetsförsäkring

I våra jobb ingår trygghetsförsäkring utan extra kostnad. Skulle något hända inom 6 år så täcker den självrisk och åldersavdrag. Gäller installationer där totalkostnaden varit minst 20 000 kr.

Läs mer »
Säker Vatten Auktoriserat VVS-företag

Säkra vatteninstallationer

Våra rörmokare är utbildade i säkra vatteninstallationer. Det gör att du kan vara säker på att installationen blir professionellt och säkert utförd, enligt gällande branschregler.

Läs mer »

**Totalkostnaden måste vara minst 20 000 kr för installationer. Gäller hos installatörer som har Bad & Värmes trygghetsförsäkring.