Byggföretag

Från nyproduktion till ROT

Tillsammans med byggbolagen jobbar vi med installation och service av allt från avlopps- och tappvattensystem till värmedistribution och värmeproduktion.

Storlek och typ av jobb varierar mellan villabyggen, flerfamiljshus, kontor och industri. Exempel på jobb är allt från kompletta badrum och värmesystem till att byta blandare och WC samt åtgärda vattenskador.

Totalansvar som totalentreprenör

Som totalentreprenörer för projektet tar vi övergripande ansvar för hela bygget från A–Ö. Praktiskt och juridiskt. Detta gäller stora som små projekt.

Avtalsprislista för avtalskunder

Våra avtalskunder får givetvis en avtalsprislista med förmånliga villkor.

Partnering - Delad entreprenad

Ingå samarbeten med stora som små byggare och byggkonsulter för att tillsammans åta sig helhetsprojekt.

Riks- och storkundsavtal

Vi har ramavtal med aktörer som kataloghusföretag, rikstäckande hyresvärdar, bostadsrättsföreningsorganisationer, fastighetsbolag, kommuner och industrier.

Våra vattentäta samarbetsformer

Oavsett vilken storlek ditt projekt har, så hjälper vi dig med allt ifrån att ta en totalentreprenad för ett stort installationsjobb eller agera som servicefunktion till hyreshus, där problem med kranar och element kan vara vanliga problem. Vi kan också gå in och vara partners när det rör sig om större jobb som att installera hundra badrum.

Vi avlastar dig.

Våra certifieringar och garantier ger dina medlemmar och hyresgäster trygghet, vilket avlastar ditt ansvar.