Bostadsrättförening

Vi sitter på stor kunskap om vad dina medlemmarna i din bostadsrättsförening vill ha för produkter och varumärken.

Företag

Tack vare att vi finns på över 100 orter och har certifierade montörer sitter vi på bred kunskap. Vilket gör att vi garanterat kan hjälpa dig.

Byggföretag

Tillsammans med byggbolagen jobbar vi med installation och service av allt. Totalansvar som totalentreprenör.

Fastighetsägare

Tillsammans med både privata och offentliga fastighetsägare kan vi byta ut stammar och renovera alla badrum.

Ny tvättstuga eller VVS-serviceavtal

Då vi har över 100 butiker/installatörer i kedjan har vi stor kunskap om vad medlemmarna i din bostadsrättsförening vill ha. Vilka produkter och varumärken de vill ha, vilket är bra för er när ni står inför ett stambyte, nya badrum, tvättstuga, byte av termostater och element.

I kedjan gör vi tusentals jobb i badrum varje år. Med vår Rörmokarservice kan vi upprätta ett vvs-serviceavtal, där vi åtgärdar droppande kranar, stopp i avlopp, kalla element och vattenskador. Vi är certifierade enligt Säker Vatten och kan erbjuda medlemmarna vår 6-åriga Trygghetsförsäkring.

Ett installerat-och-klart-pris är alltid komplett under förutsättning att omständigheterna inte är väldigt speciella, t ex att resorna är ovanligt långa. Läs alltid villkoren innan köp.

Försäkring & Garantier
Våra vattentäta samarbetsformer

Oavsett vilken storlek ditt projekt har, så hjälper vi dig med allt ifrån att ta en hel entreprenad för ett stort installationsjobb eller agera som servicefunktion till hyreshus, där problem med kranar och element kan vara vanliga problem. Vi kan också gå in och vara partners när det rör sig om större jobb som att installera hundra badrum.

Vi avlastar dig.

Våra certifieringar och garantier ger dina medlemmar och hyresgäster trygghet, vilket avlastar ditt ansvar.

Vi löser alla dina VVS-behov

Oavsett om du behöver hjälp med att fixa eller hjälp med t ex nybyggnation så fixar vi det. Du kan få fastpris på mängder av tjänster och det är endast certifierade VVS-experter som gör jobbet. Fyll i formuläret nedan så kontaktar din lokala VVS-installatör dig inom kort.

Kontakta oss
  • Hidden