Bostadsrättförening

Ny tvättstuga eller VVS-serviceavtal

Då vi har över 100 butiker/installatörer i kedjan har vi stor kunskap om vad medlemmarna i din bostadsrättsförening vill ha. Vilka produkter och varumärken de vill ha, vilket är bra för er när ni står inför ett stambyte, nya badrum, tvättstuga, byte av termostater och element.

I kedjan gör vi tusentals jobb i badrum varje år. Med vår Rörmokarservice kan vi upprätta ett vvs-serviceavtal, där vi åtgärdar droppande kranar, stopp i avlopp, kalla element och vattenskador. Vi är certifierade enligt Säker Vatten och kan erbjuda medlemmarna vår 6-åriga Trygghetsförsäkring.

Ett installerat-och-klart-pris är alltid komplett under förutsättning att omständigheterna inte är väldigt speciella, t ex att resorna är ovanligt långa. Läs alltid villkoren innan köp.

vvs-serviceavtal
Våra vattentäta samarbetsformer

Oavsett vilken storlek ditt projekt har, så hjälper vi dig med allt ifrån att ta en hel entreprenad för ett stort installationsjobb eller agera som servicefunktion till hyreshus, där problem med kranar och element kan vara vanliga problem. Vi kan också gå in och vara partners när det rör sig om större jobb som att installera hundra badrum.

Vi avlastar dig.

Våra certifieringar och garantier ger dina medlemmar och hyresgäster trygghet, vilket avlastar ditt ansvar.