JGS Rör & Värme

Allt inom VVS i Storstockholm

Välkommen till JGS Rör & Värme – Bad & Värme i Bromma!

Företaget drivs sedan 2005 av Bo Blumenthal, som har arbetat som rörinstallatör sedan början av 1970-talet. Till sin hjälp har han duktiga rörmokare som utför alla förekommande installationer och reparationer inom VVS-branschen. Vi har vår bas i Bromma, men utför VVS-service i hela Storstockholm.

Vi utför installationer och servicearbeten inom VVS för företag, bostadsrättsföreningar och privatkunder över hela Storstockholm. Alltid enligt branschregler Säker Vatteninstallation samt att vi är utbildade för heta arbeten.

Med rätt värmepump kan du kraftigt minska uppvärmningskostnaden, därför erbjuder vi försäljning och installationer av alla slags värmepumpar. Vi har lång erfarenhet av värmeinstallationer och hjälper dig med rådgivning och energibesparingskalkyler för att hitta rätt värmepump för din fastighet.

Hör av dig till oss på JGS Rör & Värme – så hjälper vi dig med allt inom VVS!

Välkommen till Bad & Värme Bromma – från inspiration till installation.


Säker Vatteninstallation

Installation utförd enligt gällande regler av auktoriserade montörer.

Heta Arbeten®

För att utföra arbetsmoment som medför uppvärmning, gnistbildning eller kan orsaka brand krävs certifiering i Heta Arbeten®.

VVS

Söker du rörmokare i Storstockholm? JGS Rör & Värme är auktoriserade för Säker Vatten och erbjuder servicearbeten, reparationer och installationer inom VVS.

Bildgalleri

Öppettider

Mån – Sön
Stängt

JGS Rör & Värme

Mariehällsvägen 6, 168 65 Bromma Telefon: 08-409 200 30 E-post: info@jgsab.se Webb: http://www.jgsab.se/