Ystads Rörtjänst – Din punktliga VVS-montör

Ystads Rörtjänst
Anders Klang, Tobias Tell, Christian Tell och Emil Hardemyr

VVS ska aldrig behöva orsaka oro. Med oss får du korrekt hjälp med allt från installation till service. Genom vår VVS-jour kan du dessutom få snabb assistans när problem uppstår, oavsett tid på dygnet.

På Ystads Rörtjänst har vi ett tydligt mål; Att du ska få ett bra resultat med hög kvalitet som möter dina önskemål och krav. När du anlitar oss så slipper du allt krångel. Vi finns på plats när vi lovat och ger dig ett slutresultat som du kan känna dig trygg och nöjd i – Oavsett om du anlitar oss som montör eller för snabb service.

Vi ger alltid ett marknadsmässigt pris, och för att du ska hålla koll på kostnaderna så kan du kontakta oss för en offertförfrågan.

Varmt välkommen!

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Våra tjänster

Allt som du bara förväntar dig ska fungera - vatten, avlopp, rördragning och värmesystem, det är det vi arbetar med och ser till att det fungerar.


Service när kunden behöver!

Med dygnet-runt-jour och kompetens att arbeta med allt från diskbänksblandare till fjärrvärmeväxlare erbjuder Ystads Rörtjänst en heltäckande VVS-service med Ystad som utgångsort. Arbetsfältet är hela södra Skåne och kunderna såväl privatpersoner som företag.

Vi håller vad vi lovar

Vi är bäst på det vi håller på med. Och det är allt inom VVS. Allra bäst är vi på att hålla tider och att hålla vad vi lovar våra kunder. Har de tagit ledigt för att ta emot oss ska vi komma i tid. Behöver de akuthjälp ska vi komma så snabbt som möjligt. Och ska vi vara klara en torsdag – ja då är vi klara den torsdagen, även om vi behöver jobba långt in på kvällen.

Samarbetspartners


Bildgalleri

Ystads Rörtjänst

Öppettider

Mån – Sön
Stängt

Ystads Rörtjänst

Västra Kustvägen 52, 271 91 Ystad Telefon: 0411-120 70 E-post: info@ystadsrortjanst.se Webb: http://ystadsrortjanst.se/