Installera värme & kyla i Alingsås

Det finns en anledning att många väljer Bad & Värme när de behöver installera värme och kyla. Hos oss får du ett fast pris, en fast tid och det är bara proffs som utför arbetet. Självklart städar vi även upp efter oss. Kontakta oss för en kostnadsfri offert redan idag.

Offert på installation av
värme & kyla i Alingsås

För att kunna hjälpa dig välja rätt värmepump och beräkna kostnaden för installationen behöver vi veta mer om ditt hus, din tomt och dig. Därför gör våra specialister alltid ett besök av ditt hus och pratar med dig om dina behov, för att kunna ge en offert.

Vad kostar det att byta värmepump och värmesystem?

Det beror på dig och hur ditt hushålls värmebehov. Om din värmepump är äldre än 15 år, kan det vara dags att överväga en förändring. Även om den fortfarande fungerar, kan den ha minskat i effektivitet, vilket kan avläsas på din ökande elräkning. Utforska några konkreta besparingsexempel genom att klicka på knappen nedan.

Så går det till att
installera värme & kyla

Hur går det till när du behöver hjälp med ett nytt värmesystem? Det är enkelt, du tar kontakt med din lokala värmespecialist från Bad & Värme. Där vi hjälper dig att hitta din värmelösning som passar ert behov.

100 000 installerade värmepumpar

Alltid fast pris
och fast tid

Vi tar ansvar för
hela jobbet

100 000 installerade värmepumpar

Alltid fast pris
och fast tid

Vi tar ansvar för
hela jobbet

Vi erbjuder värme- och kyl-installationer i Alingsås

Elterm

Alingsås

Vårgårda VVS

Vårgårda