Sveriges vassaste VVS-kedja söker

Montörer

till Malung & Sälen

Möjlighet att jobba i Sveriges största sommar- & vinterturist område med tillgång till skidåkning på längd, alpint, vandring, jakt & fiske. Och dessutom med ett riktigt trevligt gäng!

Installationsgruppen tillhandahåller tjänster inom el, sanitet, värme, ventilation samt styr- och regler. Vi riktar oss både till privatpersoner och företagskunder och utför således både små- och större arbeten såsom totalentreprenader i samarbete med andra bygg- och anläggningsföretag.

Vi har butik och övriga lokaler i Malung och Sälen och sysselsätter ett drygt 30-tal medarbetare

Med anledning av att vi har en mycket hög efterfrågan på våra tjänster i kombination med kommande generationsväxlingar söker vi nya medarbetare till vår verksamhet.

Vi söker nu:

  • Rörmontör
  • Värmepumpsmontör

Du som söker är lösningsorienterad och engagerad för arbetsuppgifter inom såväl service som projekt där kvalitet-, ansvar- och servicekänsla är viktiga egenskaper. I övrigt behöver man vara flexibel och ha en förmåga att arbeta självständigt men även ha förmågan att arbeta i team, både tillsammans med företagets medarbetare och med andra entreprenörer som vi samarbetar med i större projekt.

Arbetsområdet vi har är i huvudsak inom Malung-Sälens kommun men även inom andra delar i Västerdalarna och Klarälvdalen. Vi utgår ifrån Malung, Sysslebäck och Sälen. 

Grundläggande krav:

  • B-körkort
  • Relevanta behörigheter och certifieringar

Om jobbet:

  • Arbetstider är dagtid kl 07-16.
  • Möjlighet till vidareutbildning.
  • Förmåner: Reducerade personalköp. Servicebil & Friskvårdsbidrag samt vissa deltagaravgifter

Urval kommer att ske löpande under processen och tillträde efter överenskommelse. Vid en eventuell flytt är vi gärna behjälpliga med att hjälpa till att hitta en lämplig bostad.

För ansökan eller frågor om tjänsterna, maila ditt personliga brev och CV till:
jonas.lundberg@installationsgruppen.com

Senast 15 juni önskar vi få din ansökan. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vi uppmuntrar dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Se vår kampanjfilm där vi söker medarbetare

Filmen är resultatet av att våra kunder allt mer efterfrågar att de får allt installerat-och-klart, från samma leverantör.

Det går bra för Bad & Värme

Idag är vi över 1000 VVS-hantverkare på mer än 100 orter. Mer om Bad & Värme.