Pressnyheter

Läs det senaste pressmeddelandet eller se vårt arkiv av pressmeddelanden.

Nytt ramavtal med Solar ger Bad & Värme komplett grossistutbud

Datum: 12 april 2024

Efter flera års förhandlingar tecknar Bad & Värme och Solar ramavtal. Med trion Solar, Dahl och Ahlsell i hamn får medlemsföretagen ett komplett grossistutbud att tillgå.

 Avtalet är en viktig milstolpe i vår femårsplan. Medlemsföretagen får tillgång till fler produkter, butiker och fraktmöjligheter till riktigt bra villkor. Med Solar får de även ytterligare en elgrossist att handla av, säger John Ömossa, inköpschef, Bad & Värme.

Bad & Värme har under en längre tid arbetat för att leva upp till medlemskravet att erbjuda tre grossister för VS-produkter. Dahl och Ahlsell är ombord men ett tredje avtal har saknats. Efter samtal och förhandlingar de senaste fem åren tecknas nu ett ramavtal med Solar, där även Solars elproduktsortiment ingår.

– Avtalet ger medlemsföretagen tillgång till 30 butiker, 220 000 produkter och snabba, flexibla leveranser. Vi ser fram emot att bidra både till VVS-företagens och Bad & Värmes framgång, säger Dijon Perera, affärsområdeschef VVS, Solar Sverige AB. 

Att ha grossisttrion Solar, Dahl och Ahlsell på plats är ett viktigt steg i Bad & Värmes femårsplan. Målet är att rekrytera 70 nya medlemsföretag till år 2028 och bli Sverige ledande renodlade VVS-kedja. Under femårsperioden räknar Bad & Värme med att passera en sammanlagd årsomsättning på fyra miljarder kronor.

För mer information, kontakta:

John Ömossa, inköpschef, Bad & Värme, 073-822 73 78, john@bad-varme.se    
Dijon Perera, affärsområdeschef VVS, Solar Sverige AB, 070-290 25 30, dijon.perera@solar.se

Arkiv för pressnyheter

För mer information, kontakta:

Bli medlem i Bad & Värme