Rörmokare - Eget vatten & avlopp

Oavsett vad du behöver hjälp med så kan vi hjälpa dig. Våra rörmokare kan eget vatten & avlopp. Kontakta oss redan idag. Gör livet en gnutta enklare.

Varför välja Bad & Värmes rörmokare?

Vi är experter på eget vatten och avlopp och kan hjälpa dig med allt från mindre jobb såsom vattenanalys och service av vattenfilter, till att dra in eget vatten eller andra toalettlösningar till ditt fritidshus. När du anlitar Bad & Värme vet du att det blir rätt gjort. Alla våra rörmokare är certifierade och vi följer dessutom alla branschregler. Vi lämnar gärna en offert med fast pris innan vi hjälper dig så du slipper oroa dig för kostnaden.

Vanliga saker vi fixar

Vattenanalys och vattenfilter är första steget till friskt vatten. Beställ en vattenanalys eller hämta ett analyspaket hos din närmaste Bad & Värme redan i dag så får du klara besked om ditt vatten och ett förslag på lämplig rening/vattenfilter.

Service av vattenfilter

Vattenfilter ger ett gott och rent vatten, men det kräver underhåll. Enklaste sättet är att låta oss göra en vattenanalys och sedan sköta servicen.

Toalett & avlopp för fritidshus

Vi hjälper dig med allt från utedass till mulltoa och förbränningstoalett, men även med anläggningar för rening av det så kallade bad-, disk-, tvätt- och toalettvattnet.

Dra in vatten

En egen brunn som ger tillräckligt och bra vatten är en fantastisk resurs. Vi hjälper dig dra in rent vattnet med våra pumplösningar.

Det har aldrig varit enklare att få hjälp!

Vi har mer än 1 000 rörmokare på över 100 orter. Nedan kan du enkelt och snabbt komma i kontakt med din lokala rörmokare. Välj din ort och fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort. Du kan även ringa din lokala rörmokare direkt.

Kontakta oss
Byt installatör
 
                        
Välj installatör
  • Hidden