Rörmokarhjälp

Ibland händer det oförutsedda och man behöver rörmokarhjälp för att lösa det. Då har du kommit rätt! Vi hjälper dig gärna och har bred kunskap med att lösa alla sorters problem du kan tänkas behöva hjälp med.

Du kan vara lugn vi är specialister

Har du stopp i avloppet eller droppande kranar och är i behov av rörmokarhjälp? Då kan du vara lugn, sånt är vi specialister på! Och vi lämnar gärna en offert med fast pris innan vi hjälper dig så du slipper oroa dig för kostnaden. Lägg inte onödig tid på saker du inte tycker är roligt utan låt oss sköta det. Då blir också livet en gnutta enklare!

Vanliga saker vi fixar
Service eller byte av blandare och WC-stol

Äldre vattenkranar och toaletter kan börja droppa eller läcka. Vi hjälper till att byta ut slitna delar, packningar eller även hela blandare/WC-stolar.

Installation av tvätt- och diskmaskin

Om du vill få dina nya vitvaror korrekt installerade är det oss du ska kontakta.

Vattenläckage och stopp i avlopp

Vi hjälper till att lokalisera och åtgärda läckaget och vid behov reparera vattenskador. Om ditt avlopp satts igen hjälper vi dessutom till med rensning eller spolning.

Hur går det till när du behöver rörmokarhjälp?

Vi löser dina VVS-problem i 6 steg. Där vi så enkelt som möjligt utför arbetet för dig. Vilket gör att du kan fokusera på annat i livet. Gör livet en gnutta enklare.

Det har aldrig varit enklare
att få rörmokarhjälp!

Vi har mer än 1 000 rörmokare på över 100 orter. Nedan kan du enkelt och snabbt komma i kontakt med din lokala rörmokare. Välj din ort och fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort. Du kan även ringa din lokala rörmokare direkt.

Kontakta oss
Byt installatör
 
                        
Välj installatör
  • Hidden