Framtidens toalett är redan här

Framtidens toalett är luktfri, har uppvärmd sits, rengör användaren med kroppstempererat vatten, torkar med varmluft och kan styras med fjärrkontroll eller via en app. Det handlar förstås om duschtoaletten Geberit AquaClean Mera.

AquaClean-Mera-chrome-orientation

Skulle du rengöra din kropp med torrt papper hellre än att ta en dusch? Knappast. Utan vatten blir man inte riktigt ren. Därför är det märkligt att vi fortfarande rengör oss med papper vid toalettbesöket.

Den schweiziska duschtoaletten Geberit AquaClean Mera är ren vardagslyx. Med en enkel knapptryckning kan du känna dig lika fräsch efter att ha använt toaletten som om du precis stigit ur duschen. AquaClean Mera skänker stil och klass till badrummet och imponerar med sina futuristiska egenskaper. Eller vad sägs om dessa härliga funktioner?

Automatisk öppning och stängning av locket

En närhetssensor känner när du närmar dig toaletten och öppnar automatiskt locket utan att du behöver vidröra något. När du är klar stängs locket automatiskt. Hygieniskt och smart.

Varmluftstork

Efter att du har tvättats ren torkas du skonsamt av en varmluftstork och kan spara in på toalettpapperet. Fönarmen anpassas automatiskt till duscharmens senaste position för att ge optimal torkning. Temperaturen är justerbar i fem steg.

Uppvärmd sits

Lika mycket som du uppskattar bilens stolsvärme på vintern, kommer du att fästa dig vid duschtoalettens varma sits. Den uppvärmda sitsen ger en behaglig känsla och är omedelbart redo. Bara att slå sig ner.

Orienteringsljus

Vid nattliga toalettbesök är det skönt att slippa tända upp i badrummet. Det diskreta orienteringsljuset visar vägen och är milt nog för att underlätta en forsatt god nattsömn.

Luktfri toalett

Vem vill vistas i ett illaluktande badrum? Med den automatiserade, tystgående luktutsugningen fångas oönskade lukter upp redan inuti WC-porslinet. Luften renas i ett keramiskt filter och den fräscha luften släpps sedan ut i badrummet. Aldrig mer ett illaluktande badrum.

AquaClean-Mera-Remote-Control-with-hand-I
AquaClean-Mera-Comfort-WhirlSpray_Original
WhirlSpray duschteknik.

Behaglig rengöring med kroppstempererat vatten

När du har använt toaletten rengörs du skonsamt och grundligt av en kroppstempererad, pulserande duschstråle. Både styrkan och läget på strålen kan ställas in individuellt. En separat LadyDusch rengör kvinnans intima område. Både innan och efter användning rengörs duscharmen med rent vatten för bästa hygien.

Fjärrkontroll

En tydlig fjärrkontroll ger enkel styrning av toaletten. Fyra användarprofiler kan sparas i fjärrkontrollen för smidig aktivering av de personliga inställningarna.

AquaClean-Mera-Remote-Control-with-hand-I

Styrning med app

Duschtoalettens funktioner kan enkelt styras med AquaCleanappen i din smartphone. Appen gör det också möjligt att ta med dina personliga inställningar på resor.

Fakta om Geberit 

Geberit grundades 1874 av Caspar Gebert i den schweiziska staden Rapperswil vid Zürichsjön. 90 år senare, 1964, lanserade Geberit världens första vägghängda toalettstol med dold cistern. Företaget har blivit ett signum för schweizisk premiumdesign, bland annat tack vare den revolutionerande duschtoaletten Geberit AquaClean. Modellen AquaClean Mera är uppkallad efter den fem mil långa bergsflod som slingrar sig fram från källan i södra Schweiz genom Malojapasset i Alperna för att mynna ut i Comosjön i norra Italien.

Läs mer på www.geberit-aquaclean.se

Fler tips & råd

Underlätta vardagen med nya Mora INXX II pullout
Ett kök är en plats för samvaro, gemenskap och kulinariska upplevelser, men det kan också vara en mittpunkt…
Vanjas nya badrum blev en grön oas
Bloggaren och entreprenören Vanja Wikström bor tillsammans med Niklas och deras två barn Iggy, 9 år, och…
10 saker som gör livet trivsammare i ditt fritidshus
Dra exempelvis in vatten från egen brunn med pump, slopa utedasset eller lyxa till det med en utedusch eller…
Badrumstrender 2024 med Svedbergs
De nya produkterna från Svedbergs, lanserade under 2024, sätter en ny standard för små badrum. Möjligheten att…
Vanja Wikström
Vanja fick hjälp i RÖR-igt projekt
Bloggaren och entreprenören Vanja Wikström bor tillsammans med Niklas och deras två barn i en lägenhet på…
Ferry Svan sågar timmerstock
Ferry Svan – på hugget inför samarbetet med Bad & Värme
Under 2023 inleder Bad & Värme ett spännande samarbete med timbersportsproffset Ferry Svan. Vem är han, vad…
rörmokare med nibe värmepump
Det viktigaste att tänka på inför byte av värmepump eller värmesystem
När du byter värmepump eller värmesystem finns det några saker s om är extra viktiga. En del kan du själv…
BÄST-I-TEST Demerx Sunny 40 Utedusch
Demerx Sunny 40 – utedusch i rostfritt stål med justerbar termostatventil. Upptäck naturnära avkoppling och…
Gå inte över ån efter vatten – så funkar vatten från egen brunn
Är du sugen på att skaffa en egen brunn? Eller har du rent av en brunn som står oanvänd på din tomt? En egen…