Sex enkla saker som får ditt hem att kännas nytt!

Nytt år! Ett perfekt tillfälle att uppgradera ditt hem. Det kan faktiskt vara enklare än du tror. Speciellt om du låter Bad & Värme göra jobbet. Då blir det också snabbt och säkert gjort. Här har vi listat sex saker som får ditt hem att kännas nytt, lyxigare och mer komfortabelt. Bland annat byte av wc-stol & blandare.

Byt blandare

Många har blandare som droppar eller läcker. Det är både irriterande och dumt för ekonomin. Med en helt ny blandare till ditt badrum eller kök får du en ny och lyxig känsla på något du antagligen använder flera gånger varje dag. Nya blandare minskar även energi- och vattenförbrukningen till skillnad mot en äldre, vilket gör att du sparar pengar.

Uppgradera dina element

Vi har en lång vinter här i Sverige, det är ingen nyhet. Men inte lika många vet att det är enkelt att förbättra komforten och värmen i ditt hem. Med en ny termostat blir det enkelt att trivas oavsett tid på året. En annan enkel åtgärd för att förbättra komforten är att komma ihåg att lufta dina element. Här kan du läsa hur du går tillväga för att lösa det själv. Då slipper du förhoppningsvis de där kalla elementen som hör hemma på 1800-talet. En bonus är att du får lägre energiförbrukning och jämnare inomhusklimat. Har du riktigt gamla element eller saknar värme i vissa rum har vi moderna och stilrena modeller som vi dessutom kan installera till ett fast pris. Läs mer om designradiatorer här.

byt wc-stol
Element finns i många former & färger.
Byt kran i badrummet
Byt ut dina badrumsmöbler.
Byt köksblandare

Uppgradera dina badrumsmöbler

Ditt badrum kan verkligen få en ny och fräsch känsla med nya möbler. Till exempel en ny kommod med smarta förvaringsutrymmen. Det gör att ditt badrum känns mycket lyxigare och som nytt. Även badrumsmöbler kan du faktiskt enkelt byta ut med vår Installerat-och-klart-tjänst. Då vi även forslar bort dina tidigare möbler behöver du inte tänka på någonting förutom att börja njuta av ditt nya badrum.

Lägg inte onödig tid på saker du inte tycker är roligt utan låt oss sköta det. Då blir också livet en gnutta enklare.

Byt WC-stol

En av våra mest efterfrågade tjänster. Dels för att många har läckande eller trasiga WC-stolar hemma. Men också för att det är en lyxig känsla att för en gång skull få en helt ny. Dessutom med förbättrade funktioner som anpassad spolkapacitet, mindre vattenförbrukning eller bättre hygien om du väljer en modell utan spolkant. Det kostar sällan mer och går oftast fortare att byta till en helt ny WC-stol. Speciellt om du jämför med vår Installerat-och-klart-tjänst där du får både produkten och installationen till ett fast pris.

byt wc-stol
Byt wc-stol med vår installerat-och-klart tjänst så tar vi med oss den gamla stolen.
byt wc-stol

Service av vattenfilter

Om du har egen brunn är detta en stark rekommendation. Ditt vattenfilter renar vattnet för dig och din familj dag ut och dag in, året runt. Det är byggt för att hålla länge men det är smart att se över och serva det. Vi brukar rekommendera en gång om året. Annars kan ditt vatten bli sämre, missfärgas eller få en bismak eller lukt. Och friskt och fräscht vatten ur kranarna är något av det bästa som finns. Vi servar ditt vattenfilter enkelt och snabbt, och till fast pris.

Fixa en krånglande värmepump

En halvdan ventilation eller värme kan få alla hem att kännas gamla. Fixa, serva eller byt ut din krånglande värmepump en gång för alla så får du en riktigt bra komfort.
Dessutom kommer en ny värmepump i nästan alla fall sänka din energiförbrukning. Har du ett annat typ av värmesystem kan vi serva och justera det för bästa möjliga prestanda. Det kan göra enorm skillnad för din trivsel och helhetsuppfattning av ditt hem.

Alla dessa saker kan göra otroligt stor skillnad på hur du trivs i ditt hem. Och med Bad & Värmes hjälp blir det enkelt och snabbt gjort. Behöver du en produkt, t.ex. byta WC-stol, erbjuder vi Installerat-och-klart där du får allt till ett fast pris, både produkt och installation. Dessutom monterar vi ner och forslar bort dina tidigare produkter. Vill du bara serva något kan våra certifierade VVS-montörer också hjälpa dig med det. Enkelt, proffsigt och snabbt. Lägg inte onödig tid på saker du inte tycker är roligt utan låt oss sköta det. Då blir också livet en gnutta enklare.

Kontakta din närmaste Bad & Värme idag
och börja året med ett uppgraderat hem.

Fler tips & råd

Solel + S-serien – en vinnande kombination sprider sig på Solbacken
På Solbacken i Sunne tävlar grannarna om vem som producerar mest solel. Familjen Lindgren Hedström var först med…
rörmokare med nibe värmepump
5 viktiga frågor för dig som letar värmepump!
Vill du minska energikostnaderna och din klimatpåverkan med en ny värmepump? Här är de fem viktigaste tipsen…
vattenbesparande blandare
Vattenbesparande blandare – Så sparar du energi & pengar!
Spara vatten och motverka vattenbristen genom att byta ut din gamla blandare – Utan att tappa funktion! Byt till…
bergvärme
Funderar du på att köpa en värmepump?
Går du i tankar att köpa en värmepump? Med en värmepump kan du minska din energikostnad med upp till 75 % och…
5 sätt att minska energiförbrukning
8 sätt att minska din energiförbrukning
Här är 8 bra sätt att spara pengar på och samtidigt vara lite snällare mot vår miljö genom att minska…
5 skäl till att det är dags att förverkliga din badröm
Har du funderat på att renovera badrummet? Har du längtat efter att äntligen få det där badrummet som gör…
Omslagsbild med Ludde och Annica, Termostatbyte
Hög värmeräkning och ojämn temperatur i huset?
Temperaturen i Annicas hus i Västerås åkte berg- och dalbana. 24 grader en dag, 17 grader nästa. Några rum blev…
Dags att byta värmepump? Därför valde Nisse Mitsubishis
Ett modernt och väl fungerande värmesystem är en viktig del för att trivas i ditt hem. Utöver att du får en…
Dags att byta uppvärmningssystem! För både plånboken och miljön.
För plånboken och miljöns skull. Oavsett om du byter din gamla värmepump till en ny, eller för första gången…