Renovera badrum

Går du i tankarna att fräscha upp ditt badrum eller behöver badrummet renoveras helt och hållet?
Vi hjälper dig gärna med inspiration, information samt sedan ombyggnation.
På den här sidan har vi alltså samlat sådant som kanske kan komma dig till nytta igenom hela processen.

Från idé till färdigt badrum

Att renovera sitt badrum kan vara ett stort projekt där man känner en osäkerhet över att anlita vem som helst. På Bad & Värme är vi proffs på att renovera badrum. Men innan du anlitar oss, boka gärna ett hembesök eller kom in till någon av våra butiker. Sedan tar vi fram en kostnadsfri 3D-skiss med olika skåp, kakel, badrumsmöbler och färger så att du alltså kan få en bild av hur du vill ha det. Du får sedan ett förslag på ett komplett badrum till fast pris.

Men vill du däremot prova en enklare variant direkt så rekommenderar vi badrumskalkylatorn, där kan du lägga in olika badrumsmöbler, duschar och toalettstolar och sedan få ett prisförslag utifrån storleken på ditt badrum.

Inspireras och få tips, har du sedan några frågor så tveka inte att höra av dig!

Fast pris på din badrumsrenoving

Vi lämnar gärna en offert med fast pris innan vi hjälper dig så du sedan slipper oroa dig för kostnaden. Kontakta din lokala Bad & Värme för pris eller kika på våra prisexempel på renovera badrum om du har planer på att renovera badrum.

Bad & Värme erbjuder:

Totalansvar

Vi kan ta ansvar för att renovera hela ditt badrum om du vill, så behöver du alltså inte själv anlita några andra hantverkare.

Fast-pris-garanti

Du behöver inte oroa dig för ytterligare kostnader eller avgifter! Vi bygger ditt badrum till fast pris.