Värme & Kyla

Vad skulle du göra med några extra tusenlappar i månaden?

Ett hus med omodern uppvärmning ger sämre komfort och miljöpåverkan samt tär på din plånbok. Testa vår Energikalkyl och se hur du kan spara!

Prata värme med oss!

Allt vi säljer kan vi också installera – proffsigt och säkert! 
Fast pris på produkt och installation.

Varmvattenberedare

Krånglande värmepanna?

Rörmokarservice

Har du stopp i avloppet, sönderfrysta eller läckande rör, kalla element eller behöver du stänga av vattnet? Lugn, det fixar vi!

Tips & Råd

Så enkelt sänkte de sin värmekostnad

Familjen uppgraderade sitt värmesystem och redan efter första månaden märkte de skillnad i värmekostnad. Värmepumpen de valde blev en NIBE F2120…

Att tänka på när du ska välja Metro Therm varmvattenberedare

Det finns många variabler som avgör vilken som är den optimala varmvattenberedaren till ditt hem. Här följer ett par generella punkter…

Ta del av våra energitjänster!

Energianalys

Vi analyserar och föreslår en lösning för dig som ger minsta möjliga energikostnad och klimatbelastning.

Energikalkyl

Vi hjälper dig att räkna ut energiförbrukningen och den löpande kostnaden efter förbättringar i ert befintliga system eller med en planerad ny lösning.

Energioptimering

Är dina uppvärmningskostnader för höga, men du vill inte byta system? Lugn, vi kan hjälpa dig att spara pengar genom att justera ditt befintliga värmesystem.

Rotavdraget

Vi hanterar rotavdraget och ser till att allt blir rätt. Skattereduktionen lämnas som en skattelättnad direkt på fakturan från hantverkaren. Det är…

Finansiering

Tillsammans med Resurs Bank erbjuder Bad & Värme förmånliga betalningsalternativ där du får möjlighet att betala lite i taget varje månad.